Overkriminalitet hos indvandrere – en skrøne?

Ja, hvis man skal tro halal-hippierne og apologeterne, er (islamiske) indvandrere ikke mere kriminelle end etniske danskere, og hvis de er, skyldes det, at vi ikke har givet dem re-spææækt og penge nok… 180Grader:

I 2005 blev 22 procent af mandlige efterkommere i alderen 20 til 29 år dømt for mindst en forbrydelse.

Danmarks Statistiks rapport “indvandrere i Danmark 2007”, der udkom tilbage i december [angiver, at] 22 procent, eller mere end hver femte mandlige indvandrer-efterkommer i alderen 20 til 29 år dømt for minimum en forbrydelse i 2005. Det tilsvarende tal for etniske danskere i samme aldersgruppe var 9,8 procent og for førstegenerationsindvandrere 12,5 procent.

Statistikken viser, at det er samtlige typer af forbrydelser, hvor de ikke-vestlige indvandreres (nåja, thai’er, kinesere og latinamerikanere, ikke?) børn er overrepræsenteret.

8 kommentarer

  1. Det er sådan en floskes, som folk uden indsigt kan være tilbøjelige til at bruge – Churchil f.eks.

    Nej, statistik er ren matematik i sin grundsubstans.
    Da kendelsen af virkeligheden kommer ind, skal man hæderligt sikre adækvans, entydighed og funktionalitet, og desuden skal usikkerheden knyttes
    virkelighedsnært og hæderligt til modellerne, såfremt modellerne er fremtidsorienterede.

    Som man vil se er hæderlighed et nøgleord her. Guderne skal vide at med den ligger det meget tungt.

    Statistikken er helt uskyldig.

    F.eks. kan man fint sammenholde antal koprutter i 1700-tallets Frankrig (hvis de er optalte) med CO2-mængden i Danmark i 2008 i f.eks. en correlation. Måske kan der så påvises en sammenhæng.
    Det er ikke statistikkens skyld eller årsag.

    Og sådan er der så meget.

    Beklager min brok, jeg er et brokhoved.

    Sonia

    PS: De må virkelig passe på deres udtryk, ellers kan De meget vel blive afhentet til gasning…og det ville være en skam, skulle jeg mene.

  2. @ Niels kommentar: NEJ! Vi er nået til anden generation af efterkommere.

    “Da Dansk Folkeparti fandt ud at Danmarks Statistik var nået frem til, at indfødte danskere laver mere kriminalitet end indvandrere og deres efterkommere fra vestlige lande, blev de meget forundrede, og fik derfor den geniale idé, at det så måtte undersøges om årsagen kunne være at tredjegenerationsindvandrere (altså efterkommere af efterkommere af invandrere fra ikke-vestlige lande) fyldte op i statistikken, hvilket man fik afsat en million kroner til på finansloven.

    Nu er resultatet så kommet, og det fortæller så godt som intet, for antallet af efterkommere til efterkommere af invandrere fra ikke-vestlige lande, der er gamle nok til at være strafbare er blot 137, hvoraf 8 har begået noget kriminelt, og gruppen er altså derfor ikke i nærheden af at være stor nok til at kunne lave nogensomhelst form for seriøs statistik over.”

    Spild af gode skattekroner.

  3. Sonia: “PS: De må virkelig passe på deres udtryk, ellers kan De meget vel blive afhentet til gasning…og det ville være en skam, skulle jeg mene.”

    De må gerne tiltale mig med du, og ikke “De”. Hvad mener du iøvrigt med den del af din kommentar? Jeg synes du er mildest talt tvetydig en gang imellem?

Der er lukket for kommentarer.