Mere islam-sjov fra Pakistan

Pakistan: Mob of “pro-Taliban radicals” beats student to death for playing music

Emulating Muhammad’s profound hostility toward music. “Student beaten to death for playing music,” from Big News Network, March 20:

A student has died after being beaten to death by pro-Taliban radicals at a Pakistani university.
The beating, which occurred earlier in the week, culminated in the death of Anan Khan, who attended the University of Engineering & Technology in Peshawar. He was severely beaten with several other students at the university by members of a student wing of the hard-line Jamiat-e Islami party.
Witnesses have said the IJT attacked Adnan for playing music.
Members of the IJT have a record of breaking up music appreciation functions and dance parties on the campus.

4 kommentarer

 1. Der er mere islam-sjov i http://www.standwithus.com/Apartheid/. Det er dog i den alvorlige ende, på grund af mellemøstens apartheid forstået som forskelsbehandling på grund af religion, race, køn og seksualitet. Det står i denne brochure http://www.standwithus.com/Apartheid/ fordi jeg har lige skrevet om arabisk forskelsbehandling og apartheid på min blog i anledning af 50års markeringsdag for Sharpville.massakren og den tråd til mellemøstens apartheid fra afrikas står nu i http://semit.wordpress.com/2010/03/22/apartheid-i-sharpville/

  Godt du er kommet tilbage fra hospitalet.

 2. Jeg har såmænd også lige været til læge men min recept var VAND – 1½ liter pr dag!

  Du har vel hørt om de 1600 nye jødiske bebyggelser i østjerusalem? Men hvor mange har hørt om at den israelske regering nu afsætter millioner og atter millioner til 400.000 arabere og beduiner for at fordre deres vilkår! Det er lige besluttet. Kommer det i radioen?

  Men så er det godt der er blogge som os, der tør – hvor Ekstrabadet tier.

  http://semit.wordpress.com/2010/03/23/nu-opf%C3%B8res-ogsa-boliger-til-den-arabiske-befolkning/

 3. Nu fandt jeg samme nyhed i http://www.haaretz.com/hasen/spages/1157295.html

  Mon Danmarks radio og TV bringer nyheden om en så stor håndsrækning til minioriteter? Eller vil de fortsætte med de 1600 settlements? En anden artikel fortæller at det er palæstinensiske settlements, man udskifter, da de er opført ulovligt.

  http://tundratabloid.blogspot.com/

  Jamen det gør man også i Danmark og tegn på demokrati, men det er måske det, det handler om. At ulovlig opførte huse udskiftes med lovlige? For så er det tegn på demokrati? Og det falder ikke i god jord hos HAMAS og mange arabiske lande?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: