Toothless in Aarhus

– eller eyeless in Gaza?

Mistede tænderne på linje 15

35-årig århusianer får varige mén, efter en gruppe børn (!!!???)smadrede hans overmund på linje 15.

Se, DET ville være en værdig sag for socialisterne i Aarhus at tage sig af.

2 kommentarer

  1. Nu er det vel på tide, at gamle rektor Hallings ord om “prøv med kærlighedens lange arm” får tilføjet en bemærkning om, at den kun virker, hvis der er en tyk kæp i hånden samtidig. I tilfælde med uartige araberdrenge allerbedst hvis den tykke kæp består af en udvisningsdom. Med familie, tak.

    Kurt Thorning

  2. Håber at Bjarne har anmeldt dem til politiet for vold og anlægger sag med krav om erstatning.

    Den eneste måde de lærer at opføre sig ordentligt på er, at de selv og deres forældre rammes på pengepungen. Så kan forældrene lære at opdrage deres børn og tage ansvar for deres børns handlinger.

    Jeg kører ofte med linie 12,14 og 15 hvor det som “Dansker” gælder om at holde lav profil. Oplever ofte at små grupper styrer en hel bus. Begår hærværk på stolene og fører sig frem som de er verdens herskere. De få gange hvor der billetkontrol, er der indtil flere som får bøder for manglende billetter. Oplever tit at forældre lader deres små børn besætte sæder og ikke beder dem om at rejse sig for ældre mennesker.

    Denne gruppe af unge mennesker har kun respekt for sin egen race, men ingen respekt for “Danskere”. De ser ned på “Danskerne” og anser dem som mindreværdige over for deres egen race. De skal mærke at der er nul tolerance over for deres handlinger (gælder også for “Danskere”) . Politi og myndighederne skal slå hårdt ned på dem “Så de kan lære det”.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: