Den københavnske venstrefløj og islamisterne

– eller rettere Biedermann og Brandstifterne.

Venstrefløjen ved man, hvor man har. Det gør de bare ikke selv, for ateister bliver de første som ryger ad helvede til, når ummah’en bliver dominerende. Hvad er det dog for en selvudslettelseskraft, der driver disse mennesker?

København er tæt på at give grønt lys for moskébyggeri på dels Vibevej i Nordvestkvarteret, dels i forbindelse med opførelsen af bebyggelsen “Batteriet” langs Njalsgade på Amager.

På et møde torsdag aften i teknik- og miljøudvalget sagde et klart flertal bestående af partierne til venstre for midten ja til henholdsvis startredegørelsen for lokalplan “Faste Batteri II” og til et forslag til en lokalplan for Vibevej 25.

Planerne om moskébyggerierne har skabt en ophedet debat, hvor kritikerne blandt andet har hævdet, at moskéerne vil øge indflydelsen fra konservative muslimske miljøer i for eksempel Iran.

Men for teknik- og miljøborgmester Bo Asmus Kjeldgaard (SF) er der ingen tvivl om, at den muslimsk befolkning i København har ret til at bygge “rigtige” moskéer.

En kommentar

 1. Det kan ikke undre, at tåber i den Københavnske Borgereprænsentation er parat til at opgive flere århundredes hådt tilkæmpede rettigheder for den Danske befolkning til den her lokalt voksende politiske bevægelse islam.

  Det er som om disse dubiøse personer, der på demokratisk vis er valgt til den Københavnske Borgerrepræsentation, ikke har forstået de grundlæggende regler for at repræsentere deres vælgere.

  Måske det er vigtigt for flertallet i borgerrepræsentationen at udnævne Nørrebro til et muslimdomineret område.

  Det er bare ok – hvis vi andre så kan slippe for at trækkes med muslimer i resten af det Danske samfund.

  Hvis vi nu endelig kan få fred for denne ødelæggende og udemokratiske bevægelse – og vi kan isolere og kvæle den på Nørrebro – ja så er jeg forstående.

  Det er synd for resten af befolkningen på Nørrebro – men hvad bryder en lille dum mokke fra den lavere Danske middelklasse, der stemmer SF sig om det?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: