Kamal “Oliver” Qureshi vil politianmelde Matias Grønning

Kan han lige klare en 18-årig tumpe? Dygtig!

Når han selv svindler med sin medicinske embedseksamen og bedrager andre folk ved at udleje lejligheder, han ikke ejer, skal det helst dysses ned.

Men når en 18-årig båthjerne-“DF”er skriver noget sludder på Fjæsbogen, farer SF- og islamistbedrageren helt i flint og vil melde ham til politiet – for trusler.

Jeg er meget træt af oppositionspolitikere, som i den grad spiller ofre for at få rygklap af husarerne.

Skulle vi andre så også rende rundt og politianmelde AFA, Redox, Monika Hansen, Ole Wolff, Bjarne Thyregod og Carl Zølck og venstrefløjens andre tabere, som ikke alene sludrer, men lyver bevidst for at karaktermyrde politiske modstandere, og ved flere lejligheder griber til decideret, fysisk vold overfor folk med andre meninger end deres egne?

Men det er ikke nok at smide ham ud af partiet, mener folketingsmedlem Kamal Qureshi (SF).

Han vil i løbet af de næste par dage politianmelde Mathias Grønning og gøre politiet opmærksom på Facebook-gruppen.

»Det er direkte trusler mod navnegivne personer, og det er ulovligt. Det skal tages seriøst ligesom alle andre trusler. Derfor vil jeg melde Mathias Alexander Grønning til politiet«, siger Kamal Qureshi til politiken.dk

Nu må vi se, hvad Minhaj-ul-Quranisten får ud af sit sagsanlæg.

3 kommentarer

  1. Jeg har altid undret mig over at den kære Qureshi ikke bruger sin lægeuddannelse i Pakistan. Jeg mener, muslimer og socialister er da gode mennesker, ikke?

  2. Han tilhører ikke Minhaj Ul Quran !

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: