Tegning af gris får måske diplomatiske konsekvenser

Kludehovederne i England beder nu muhamedanske lande om at afbryde diplomatiske forbindelser til Norge.

Hvornår ser politikerne virkeligheden i øjnene og repatrierer de muhamedanere, som opildner til at slå os ihjel og indføre sharia i Europa?

Det er denne tegning, araberne ikke kan lide.

Britiske islamister opfordrer muslimske lande til at hjemkalde deres ambassadører fra Oslo og bryde alle diplomatiske forbindelser med Norge. Det sker efter, at den norske avis Dagbladet har trykt en tegning af profeten Muhammed karikeret som en gris.

Det er en selvudnævnt domstol for islamisk lov i Storbritannien, der kræver, at Oslo-ambassadørerne trækkes hjem, skriver avisen Aftenposten på sin nyhedsportal tirsdag.

Jamen lad dem sejle deres egen sø. Smæk kasserne i, og se så at få bygget nogle atomkraftværker, så vi ikke er afhængige af deres sorte stads.

– De 57 muslimske stater må lægge pres på Norge og Danmark for at få dem til at standse sådanne tåbelige og krænkende tegninger, siger Suhaib Hassan fra Storbritanniens Islamiske Shariaråd.

Rådet, har ingen officiel status, men arbejder aktivt over store dele af Storbritannien. Suhaib Hassan kom med sine udtalelser i et interview med den halvstatslige iranske tv-kanal al-Alem.

Uhadada.

2 kommentarer

  1. Europæiske politikere virker åndslammede.
    De tager ikke kraftigt til modforholdsregler i grisesagen, og de tillader moskebyggerier, selvom kristne ikke kan bygge kirker i Mekka.

    Sådanne politikere kan ikke være vore ledere – de skal ud!!!

    falkeøje

  2. Falkeøje har fuldstændig ret: Samarbejdspolitikkere& Qislinger alle til hobe. Hvad håber de at opnå? Jo hvis vi udleverer de fordømte, så får vi måske lov at leve.
    Det er godt nok en stakket frist. Lidt ligesom at tisse i bukserne hvis man fryser.Lidt ligesom Chamberlains attitude overfor Hitler.Hvis vi pleaser dem lader de os nok i fred. Nøjagtigt den politik Frank Jensen lagde for dagen overfor blekingegadebanden. Hvis vi lader dem i fred får vi ikke terroranslag på dansk jord. Hvor naiv kan man være! Disse “mennesker” er og bliver erobrere.Hvis vi vender den anden kind til får vi også slag der! Der er kun en løsning:REPATRIERING NU!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: