Peter Norsk og K

Et Godt Menneske©

Det konservative (!) hovedbestyrelsesmedlem, Peter Norsk, apologerer her for islam, som han mener, er forfulgt af Dansk Folkeparti. Ikke nogen decideret nyhed, men blot det seneste pip fra papegøjen.

Hvordan en efter sigende højtstående, konservativ politiker kan få sig selv til at “overse” – eller bevidst ignorere – racismen, kvindeundertrykkelsen, mordene på kritikere og “frafaldne” og totalitarismen i et politisk-legalt system som islam, og hvordan konservative kan få sig selv til at stemme på en praktiserende radikaler, som kalder sig konservativ, går over min forstand.

Det må være fordi han er læge, og sådan en pæn mand – ovenikøbet med Det Rigtige Menneskesyn©, og intet aner om, hvad islam reelt står for.

En gruppe bestående af syv fremtrædende medlemmer af det konservative bagland udfordrer Lene Espersen i integrationsspørgsmålet.

»Vi er et uformelt netværk af folk, som synes, at vi ikke længere skal konkurrere med Dansk Folkeparti om at rakke mest ned på muslimer,« siger Peter Norsk, der er medlem af den konservative hovedbestyrelse.

Held og lykke med dit projekt. Det har ganske vist ingen væsentlig folkelig opbakning, da det er folket som nyder “godt” af dine muhamedaneres racisme, vold og totale ryggesløshed i forhold til dansk kultur og lovgivning.

En værdig sag!

Netværket kæmper bl.a. imod de konservative forslag om et forbud mod bederum på skoler, og at socialt bedrageri skal kunne koste statsborgerskabet.

Det er ikke dig, Peter Norsk, der bor som dansker på Amager, Vesterbro eller Nørrebro, men på en villavej i Århus-forstaden VelHøjbjerg – lige som de fleste andre konservative, som også bor – om ikke i “gated communities” (endnu da!!!), så i det mindste i priviligerede boligkvarterer, hvor I aldrig ser en muhamedaner bortset fra grønthandleren eller reklamebudet.

Den konservative ledelse afviser kritikken.

7 kommentarer

 1. Jeg er konservativ, kommer fra en lavindtægtsbaggrund og er opvokset “på Amager, Vesterbro eller Nørrebro”: nærmere bestemt Den Sorte Firkant på Nørrebro, Holmbladsgade-kvarteret på Amagerbro, og Fuglekvarteret i Nordvest. De første to steder er nogle af de steder i København med de største koncentrationer af mellemøstlige indvandrere.

  Jeg tvivler på, at du har en lignende baggrund eller vurderingsgrundlag, men du tillader dig åbenbart alligevel at udtale dig om emnet, selvom du ikke er “dansker fra på Amager, Vesterbro eller Nørrebro”.

  Hvorfor må DU gerne kloge dig på emnet, mens “Peter Norsk fra en forstad til Århus” ikke må?

  Hvordan du formår at få kritik af 1. et tiltag, der er del af en useriøs og vammel, populistisk muslimjagt, 2. et demokratisk problematisk tiltag, der kan siges at have fundament i en racistisk tankegang, til at blive til “islam-apologetik” må du virkelig forklare. Det lyder mest for mig som irrationel, skabelonsagtig antiislamisme med iblandede Krarup-buzzword à la godhedsindustri.

  Norsk står ikke op for muslimer, han står op for det liberale demokrati! Du forekommer derimod som værende meget typisk for tidligere marxister som Hedegaard, Jespersen og lignede personer, der i forblændelse skabt af jeres kollektivistiske tilgang og muslimjagt, glemmer det mål, som I påstår at have for øje.

  • Du tvivler, men du aner intet om mig, endsige hvor jeg bor.

   Desuden har jeg lov til at kritisere PN eller hvem det måtte være, det er faktisk på grund af min ytringsfrihed, at jeg blogger.

   “useriøs og vammel, populistisk muslimjagt”

   Du viser her, at du ikke ved, hvem der udøver menneskejagt. Læs koranens sura 9.

   Og hvis du er Peter-Norsk-konservativ, bliver vi alligevel aldrig enige. Indtil du får sat dig ind i koran, sunnah og hadith (link i blogroll) kan du stå så meget op for det liberale demokrati, det passer dig. Mit liv er for kort til diskussioner med politisk korrekte konservative, og franske film.

 2. […] mig dog slutte på en mere komisk note: Anna Lyttiger anklager Peter Norsk for bedsteborgertendenser og Islam-apologetik, selvom Norsk slet ikke taler om Islam, […]

  • Du lyver jo!

   »Vi er et uformelt netværk af folk, som synes, at vi ikke længere skal konkurrere med Dansk Folkeparti om at rakke mest ned på muslimer,« siger Peter Norsk, der er medlem af den konservative hovedbestyrelse.

 3. Han burde tvangsdeporteres til et muslimsk land.

  falkeøje

 4. Hej Anna,

  jeg er sikker på at du også forstår hvorfor jeg refererer Det Konservative Folkeparti som Skråremspartiet.,

  De her pseudo-socialdemokrater, der i al deres velståenhed – eller mere korrekt de her små småborgelige idioter, der føler sig for fine til at tage et socialt opgør i vores parlament – kender vi jo alle.

  Undermålerne – der fornærmer os i vores dagligdag – stemmer K.

  M.v.h.
  Søren

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: