“Ungdomsklubben” Medina

Fremragende indlæg af Nicolaj Sennels på Obo’en:

Socialdemokratisk halal-pædagogik i aktion: Giv kriminelle indvandrere deres eget bandehus, skjul kriminaliteten for vælgerne, ansæt inkompetente til at holde opsyn.

“Politiet valgte i går, at ransage værestedet Medina (i Ishøj), og i den forbindelse fandt de skydevåben og skudsikre veste.”

Lad os kigge lidt på som den ser ud, hvis man lytter til “the word on the street”:

The word on the street
Ishøj Kommune åbnede i efteråret 2009 værestedet Medina. Formålet med værestedet er, at skabe et mødested for unge mænd, hvoraf de fleste er efterkommere af indvandrere. … Ishøj Bycenter havde hidtil dækket dette behov for mødested, og det var ikke en optimal løsning, hverken for de unge eller for de øvrige besøgende i centeret.”

Sandheden er, at disse 2.- og 3.-generationsindvandrere har muslimsk baggrund. At kalde Ishøj Bycenter for et ikke-optimalt mødested for de pågældende unge er en underdrivelse på grænsen til det løgnagtige: Bycentret har længe været kendt for at være et tilholdssted for kriminelle muslimer og deres stofsalg.

Skidtet væk fra gaden…
Hvad angår datoen for oprettelsen af Medina så er sandheden, at den Socialdemokratiske kommunes øverste ledelse frygtede at tabe stemmer ved kommunalvalget d. 17. november 2009, fordi Bycentret var blevet et udstillingsvindue for S-borgmesterens manglende evne til at føre en effektiv integrationspolitik.

Derfor gav man disse kriminelle unge deres eget klubhus, hvor de kriminelle unge kunne fejes under gulvtæppet – ude af syne for vælgerne. Ifølge borgmester Ole Bjørstorp havde “Kommunen en klar aftale med værestedet Medina om, at der ikke må foregå ulovligheder i huset”. Bjørstorps idiotiske forventning om, at en sådan henstilling ville være nok til at stoppe de unge muslimers mangeårige kriminalitet i Bycentret, viser, hvor naiv og komplet inkompetent, Bjørstorp er i sin politik for at skabe en tryg kommune.

Inkompetente holder pædagogisk opsyn
Bjørstorp “har rekrutteret lederen af værestedet og medarbejderne blandt de lokale ressourcer.” Størstedelen af disse ressourcer har muslimsk baggrund og mange af dem er efter sigende tidligere straffede. Den eneste garanti for, at de ikke stadigvæk er kriminelle er, at de ikke er blevet snuppet af politiet for nyligt, og at de til jobsamtalen sagde, at de ikke længere laver kriminalitet. Hvilken garanti?!

Medarbejderne har ifølge Bjørstorp fået uddannelse: “Uddannelsesforløbet taget udgangspunkt i kendskab til kommunen, detdanske samfund og almindelig ret og pligt som borger og som medarbejder.” Hvis de medarbejdere, som skal forestå integrationen af nogle af de dårligst fungerende indvandrere, selv skal have undervisning i “det danske samfund” samfund, ville det så ikke være værd at spørge sig selv, om det ville være bedre at finde nogle folk, som allerede ved, hvad det vil sige at være dansker?

En god klub…?
Ole Bjørstorp udtaler til DR: “Vi er selvfølgelig godt klar over, at sådan noget kan ske. Men derfor kommer det alligevel som en overraskelse. Der var opbygget en god klub, med en god struktur og god leder. Det har så ikke fungeret i øjeblikket, og det skal vi finde ud af, om vi kan komme til livs, siger han.”

God klub – bare ikke i øjeblikket? Kort efter klubbens oprettelse tog medarbejderne de unge tur med til Polen. Her raserede de et hotel.

JP kunne 27. november 2009 fortælle, at Ishøj Kommune har fundet opskriften på, hvordan man forhindrer, at børn glider ud i bandekriminalitet.” – jo tak: Giv dem et bandehus, hvor de kan gemme deres våben og føre krig mod Bloodz fra Hundige osv. Rigtig god opskrift, Bjørstorp!

Socialdemokratisk halal-pædagogik i aktion.

P.S. Medina er den by, muslimernes profet Muhammed brugte som base for sine utallige røvertogter. Passende navn til Bjørstorps ungdomsklub.

%d bloggers like this: