Definition: Vindbøjtel

Obama Safendal

Det er ikke bare lokale SF’ere, som siger fra over for partiformanden, som har fremkaldt et internet stormvejr med sin kritik af en mødre-café, som Holbergskolen i Københavns Nordvestkvarter holdt torsdag aften.

Villy Søvndal kaldte mødet, der udelukkende var for kvinder, for ‘helt forkert’, ‘reaktionært’, ‘middelalderligt’ og ‘uacceptabelt’.

Hvilket er 100% korrekt. Men:

Efter at være blevet skældt huden fuld af både sine egne og andre kalder Søvndal nu mødet for ‘en god ide’ og siger, at han bakker op om møder, der skal få etniske kvinder til at engagere sig i deres børns skolegang. Det skriver Politiken lørdag.

Man har en holdning, til der har været udvalgsmøde…

Men det er vi jo vant til fra Fili Safendal, som det ene øjeblik tordner mod “middelalderlige mørkemænd” og varsler demonstration mod disse, som så i sidste øjeblik aflyses pga “tidsnød”. Billig populisme og varm luft – og det kommer fra en tidligere SF’er, som er blevet klogere!

En kommentar

  1. Han repræsenterer jo bare et parti med så prominente personer son Axel Larsen (hvis dubiøse landsforrædderbaggrund selv rystede mig), Nazi Gert og Stasi Ole – SÅ KAN DET OVERRASKE, at endnu en folkeskolelærer melder sig på barrikaderne – denne bærm af selvretfærdige nullerter – der forunderligt nok stadigvæk har indflydelse på dette lands ledelse.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: