En landsforræder får verbale tæsk

Hr. Kofoed

Ekstra Bladet har i dag afgjort med sig selv, at fantasten Carsten Kofoed skal kommentere de danske soldater i Afghanistan.

Alle de sædvanlige blog-læsere kender selvfølgelig Kofoeds hysteriske stil, som gør, at ikke en gang venstrefløjen vil have noget at gøre med ham.

Her følger nogle af hans ord – klik på linket, og læs kommentarerne. Folk er vist ikke så dumme som Carsten tror…

– Danske soldater, anført af Morten Mathiasen som pådrog sig en hjerneskade i Afghanistan, mener at de skal forrest i behandlingskøen fordi de har været i krig for det officielle Danmark. De bakkes ikke overraskende op af krigspolitikerne, som har gjort Danmark til aggressor.

Soldater er asocial og umoralske
Sådan skriver Carsten Kofoed efter en gruppe danske soldater kræver at komme foran i behandlingskøen til hospitalerne, og få behandlet de skader de har pådraget sig i krig. Carsten K. fortsætter:

– Men danske soldater har frivilligt og mod god betaling valgt at invadere et fremmed land. De er selv alene skyld i deres skader. Dette gælder ikke uheldige trafikofre eller tilskadekomne i arbejdsulykker, som i danske besættelsestroppers logik, bare har at vige pladsen for dem. Den holdning er både asocial og umoralsk.

3 kommentarer

 1. Du gør ellers dit til at understøtte hans tro. Fortsat god weekend i facistboblen.

  • Hva’? Ved at referere en tråd fra “nationen”? Du må da have spist svinekød!

   Kender du i det hele taget Carsten Kofoed? Tydeligvis ikke. For hvis der er nogen som lever i en “fascistboble” (hvilket du altså ikke selv gør, må man forstå – du er vel et Godt Menneske med det Helt Rigtige Menneskesyn) er det Kofoed.

 2. Jeg kender heller ikke til Carsten Kofoed, men stilen og ordvalget som du har refereret det, ligner meget nazisternes (- og i øvrigt kommunisternes) i 30’erne.

  Ganske sørgeligt – ligesom ovenstående kommentar af Anders Brent er det.

  M.v.h.
  Søren Rasmussen

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: