Sund, politisk debat?

Niveauet:

Moral og politisk vold - Coady

En politibetjent blev ramt af en brosten i hovedet ved Christiania under en batalje i forbindelse med den store klimademonstration fra Christiansborg til Bella Center.

– Han slipper tilsyneladende uden alvorlige mén og er blevet kørt til behandling på skadestuen, siger vicepolitiinspektør, Henrik Møller Jakobsen, til ekstrabladet.dk.

20 personer blev anholdt ved Bådmandsstræde, da de kastede med sten mod politiet.

En svensk mand på 43 år er også kommet på skadestuen. Han fik (desværre kun) lettere kvæstelser, da han på Amagerbrogade antændte en krysantemumbombe. Politiet har i øvrigt anholdt svenskeren.

Ved Volden blev fire biler forsøgt stukket i brand.

Da politiet gjorde status klokken 18 lørdag var man alt i alt nået op på 500 anholdelser i dag i forbindelse med sammenstød mellem politi og klimaaktivister.

En kommentar

  1. De klimaelskende miljøsvin er altid rede til ”sund, politisk debat”! Næh, problemet er naturligvis – også denne gang – politiet. Politiet har nemlig – jf. en voldsterrorist – begået tortur! Terroristen blev nemlig beordret til – og hold nu godt fast – at sidde ned! Oh hvilken rædsel!

    Scenariet lyder næsten værre, end dengang en arrestant blev beordret til at sige ”be om”, da han krævede en skål cornflakes i fængslet!!

    Det er en glidebane og i fremtiden kan vi øjensynligt blive udsat for tortur i stil med at skulle ”tage plads”, ”sidde ned” eller ”stå op”. Man kan kun håbe på, at Amnesty straks dropper alt, hvad de er i gang med – krig, overgreb og andet pjat – for at træde til og få stoppe uhyrlighederne asap!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: