Super-reklame for Danmark

Hvis denne film, som vistes på Al-Jazeera, vinder udbredelse, kan det være at islam-tilhængerne holder sig hjemme. Godt gået, Awad Joumaa!

Via 180Grader:

Fathi El-Abed

Fathi El-Abed

SF-politikeren Fathi El-Abed, der også er formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, havde i går lejlighed til at tale med instruktøren Awad Joumaa og se dennes dokumentarfilm om Danmark og vores behandling af det muslimske mindretal, skriver eb.dk. Og det er ikke et kønt billede af landet, Al-Jazeeras arabiske seere bliver præsenteret for i aften.

“Den kamp, som Danmark har haft for at genoprette sit renommé siden 2006, vil lide et alvorligt knæk. I filmen giver Awad Joumaa taletid til en masse paphoveder, som kommer med vilde udtalelser om racisme i Danmark. Han lader f.eks. unge kriminelle sige, at de bliver behandlet forfærdeligt i Danmark på grund af deres hudfarve, at politiet holder med rockerne, og at krigen mellem indvandrere og rockere er en racekrig, som støttes af befolkningen,” siger El-Abed til eb.dk.

Fint! Det gør Danmark mindre attraktivt for arabere!

Awad Joumaa lavede ellers sidste år en film, der beskrev Danmark som rart og trygt. I filmen betegner hans egen far Danmark som landet, der gav dem et hus og uddannelse til familiens børn og fik dem til at opdage demokrati og personlig frihed. Men i den nye film er det altså et markant andet Danmark, han viser.

“Filmen er simpelthen en collage af råb og skrig og politisirener. Og det er begrædeligt, at millioner af muslimer nu vil få et indtryk af, at sådan er tilstanden i Danmark, siger Fathi El-Abed til eb.dk.

Fusk og ballade – Læs mere:

BT:

Hells Angels talsmand Jørn Jønke Nielsen medvirkede i går i den danskfjendske dokumentarfilm på Al Jazeera. Han  ses i flere klip inde fra HAs klublokaler på Nørrebro, hvor han udtaler, at Hells Angels ikke er i nogen racekrig med indvandrere i Danmark, men der kan være nogen racister, der udgiver sig for at være fra HA.

Men interviwevet med Jørgen Jønke Nielsen er fra i vinters og optaget af et tv-hold fra Al Jazeera i en helt anden sammenhæng, hvor Jønke er i debat med flere indvandrere sammen med resten af HA’s pressegruppe.  For et par måneder siden fik toprockeren en email fra den dansk-palæstinensiske instruktør Awad Joumaa, der spørger om han må bruge optagelserne til sin dokumentar.

– Jeg skrev tilbage, at jeg ikke ville medvirke i sådan en propagandavideo. Nu bruger han så alligevel optagelserne, og det kan kun ærgre mig, når jeg har skrevet, at han ikke måtte det. Men jeg har for travlt til at gide beskæftige mig mere med det nu, siger Jørn Jønke Nielsen til bt.dk

I filmen er der en anonym indvandrer fra Nørrebro, der udtaler, at dansk politi samarbejder med rockerne og lader dem skyde løs på idvandrere uden at gøre noget.

– Det er det rene vrøvl. Prøv bare at se på de sager, som politiet fører mod mig. Lige nu verserer der to sager, og de holder ikke hånden over mig, siger Jønke.

Flere har kritiseret, at Jørn Jønke Nielsen optræder som repræsentant for Danmark. Men det afviser Jørn Jønke Nielsen.

– Det er det rene vrøvl. Jeg ved, at størstedelen af danskerne deler mine meninger, siger han.

%d bloggers like this: