Fourest om Ramadan

Læs hele artiklen her

Tariq Ramadans to ansigter

CAROLINE FOUREST forfatter, Paris

Prædikantens ideologi er ikke forenelig med en stilling som rådgiver i spørgsmål om integration.

Efter måneders tøven har bystyret i Rotterdam måttet se virkeligheden i øjnene.

Matth. 7:15

Matth. 7:15 *)

Tariq Ramadans ideologi er ikke forenelig med den stilling som rådgiver i spørgsmål om integration og multikulturalisme, som bystyret udnævnte ham til.

Udnævnelsen er blevet stedse mere problematisk, som tiden er gået. Især organisationer for bøsser og lesbiske har råbt vagt i gevær af bekymring over hans snerpethed og homofobi – som da Tariq Ramadan forklarede, at homoseksualitet set fra et islamisk synspunkt »åbenbarer en forstyrrelse, en dysfunktion, en uligevægt«.

Hidindtil har prædikanten knebet sig udenom og benægtet alt ved at tage et andet citat og bruge det uden for konteksten.

Som så ofte har journalister gengivet hans udtalelser uden at efterprøve dem. De har troet på hans ord om, at »det aldrig har kunnet bevises«, at han har udtalt sig som angivet om homoseksualitet.

Det er ikke rigtigt. Den sætning, som han er blevet kritiseret for, er citeret nøjagtigt og stammer fra en bog med titlen ”Peut-on vivre avec l’islam?” (Kan vi leve med islam), udgivet af det schweiziske forlag Favre, 2004, side 152.

I andre skrifter og taler har Tariq Ramadan vendt sig mod ægteskaber mellem muslimer og ikke-muslimer, forbudt sine tilhængere at bade sammen med det modsatte køn, hånet modernisering af islam som »billig islam, islam uden islam«, og hyldet sin morfar, Hassan al-Banna, der stiftede det totalitære Muslimske Broderskab, som et forbillede.

(* Matth. 7:15

En kommentar

  1. Den mand fascinerer mig en del bl.a. p.g.a. hans formidable evner for at lyve, fordreje, omskrive islamiske tekster så de lyder acceptable i Vantro ører, selvom der faktisk stadig står det samme som før, og på den måde snørre og fuppe de Vantro !

    Jeg skal igang med den franske journalist Caroline Fourest´s bog om “Brother Tariq”.

    Den skulle give et helt tydeligt billede af hvor forfærdelig tvetunget Ramadan er – og hvordan de europæiske topdogs er gået i hans fælder ved hjælp af hans Euroislam.

    En Euroislam som har til formål at få de vantro til at acceptere islam – og som når den er veletableret vil vise hvad den drejer sig om : at den er en bulldozer for Salafistisk Islam med den islamiske stat der er styret af Shariaén.

    Det ER Ramadans mål med Europa.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: