Om moskéer, minareter, dhimmi-politikere og gale islamister

Læs hele lederen i Jyllands-Posten

NEJ tak!

NEJ tak!

Kristne minoriteter er tålte, men ikke tilladte i Iran. Det er forbudt at vende sig fra islam, og officielt er der dødsstraf for frafaldne. Men mere end 150.000 sunnimuslimer og mellem 2.000 og 10.000 shiamuslimer kan i Danmark frit praktisere deres tro, og ingen vil forhindre, at de for egne penge bygger en moské, hvor de kan praktisere den.

Derfor er det naturligvis en forudsætning for et moské-byggeri, at det er lysende klart, hvem der betaler. Den klarhed er der ikke i denne sag. Tværtimod er der blandt de mulige private donorer til moskébyggeriet også iranske rigmænd, og ingen aner, om de har forbindelse til det iranske præstestyre.

Det er ikke blot uacceptabelt, men også foruroligende. For fra andre moskébyggerier i den vestlige verden ved man, at der ofte er en skjult dagsorden. Den kan være en radikalisering af det muslimske miljø, og hvis det er tilfældet i denne sag, kan et moskébyggeri i stedet for at fremme integrationen af muslimer vanskeliggøre den.

Når en shiamuslimsk gruppe vil bygge en moské i København, og når den ikke åbent vil klargøre, hvor pengene skal komme fra, er det derfor væsentligt at vide, om den variant af islam, som vil blive praktiseret, er den radikale islam, som det iranske præstestyre og ayatollaherne repræsenterer.

En kommentar

  1. Jeg er næsten ligeglad med hvem eller hvad der finansierer denne moske, vi skal ikke have det lort, så enkelt kan det siges. Gode mennesker spilder deres tid med at tolke koranen, diskutere islamiske sekter og finde juridiskagtige spidsfindigheder for at stoppe projektet.

    Hvem tør snart åbent erklære modstand mod de fremmede hæres fremtrængen, uden at skulle pakke det hele ind i det systemsprog som Seidenfaden, venstreekstremister kulturradikalister, præster og lovgivningsmagten har påtvunget os?

    Ville det måske ikke gavne mere at sige tingene lige ud?

    Det ser jo ud til at virke godt nok for Wilders..

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: