Stormoské i København?

– financieret af de iranske ayatollah’er.

Stormoske i Danmark?

Stormoske i Danmark?

Glimrende indlæg her fra debatten i Jyllands-Posten, selv om indlæggets forfatter glemmer, at moskeen i Hvidovre (al-Nusrat) tilhører Ahmadiyya-grenen af islam, som anses for kættersk af både shi’a’er og sunni’er. Ahmadiyya’erne forfølges og slagtes i de islamiske lande…

Læs også Lars Hedegaards indlæg på Sappho og Kim Møllers indlæg på Uriasposten.

En STOR-moske! Det er navnet der falder mig for brystet. Hvorfor ikke bare “en moske”? En pæn og nydelig een som den i Hvidovre, der godt nok ikke provokerer i landskabet, men som er der! Og hvor alting foregår stille og fredeligt. Men en STOR-moske! Det virker som en knytnæve til Københavnerne. Men de synes åbenbart det er helt fint og OK. Den vil komme til at stå som en direkte provokation til f.eks. Københavns Domkirke. “Her er vi, og nu tager vi over”. Man er tåbeligt naiv hvis man tror anderledes.

Næste byggeprojekt bliver på den såkaldte moske-grund på Amager. Den er allerede på tegnebrætte, og vil blive endnu større og mere prangende end den der er planlagt i Nordvestkvarteret. Næste projekt vil så være i Odense, Århus og Ålborg, Så er de danske “hovedstæder” dækket.

At moskeen på Vibevej vil blive financieret fra et land som Iran er for mig at se et forsøg på en snigende, langsom islamisering af København. Først et skridt, så et til. Se nu bare hvad der sker i Mjølnerparken og på Nørrebro i det hele taget. Unge muslimer, der uden blusel skråler: “Skrub, det her er vores område”. Det samme foregår i Volsmose og i Gjellerub.

Jeg er inderst inde dybt ulykkelig over, at vi i Danmark har så stor en naiv, blind menneskeskare, der med store, blå, øjne lukker revl og krat indenfor med kyshånd i multikulturalismens hellige, enfoldige navn. Vi er et lille land med 5,5 mio. indbyggere. Vi er dags dato stadig etniske danskere på flertalssiden, men får dette lov at fortsætte, så er billedet omvendt inden ret så mange år. Men det er måske det man ønsker? At reducere Danmark fra at være danskernes land til at være alle og enhvers land og til slut Islams land?

Jeg er da udmærket klar over, at ikke alle muslimer er ekstremistiske islamister, men det synes unægteligt som om de er ved at være flertallet qua reportager i dagblade og TV. Jeg vil til hver en tid tillade mig at være kritisk og afventende, og jeg vil til hver en tid tillade mig at skæve til de tilstande, som sker i f.eks. England og Frankrig og drage mine konklusioner. At være skeptisk er ikke det samme som at være racist – hvad utroligt mange her på sitet er det eneste de kan hænge deres hat på. Hvis ikke man 100% går ind for deres opfattelse er man pr. def. nazist, racist og jeg ved ikke hvad. Det er direkte utåleligt, at man som dansk dansker skal æde og acceptere den slags udtalelser råt.

Uanset hvad, så vil det fremover blive sådan, at en trosretning som islam, der i sin kerne er både politik og religion med tyk streg under politik, lansomt men sikkert vil kræve mere og mere indflydelse på dansk lov og lovgivning. Det krænker mig, at så mange danskere accepterer en sådan udvikling. De vil til hver en tid påstå, at det kan de sagtens styre, men det kan de ikke. I England har man allerede bøjet sig så langt, at man har tilladt en sideløbende Sharialovgivning. Jeg er i den grad ked af at høre på udtalelser fra Enhedslisten Johanne Scmidt-Nielsen, Klaus Bondam, Marianne Jelved, Margrete Vestager m.fl. Islam er en religion, der prædiker og udfører erobring indefra. Det er en pligt man har som troende muslim. De der lukker øjnene for dette fortjener ikke bedre. Men hvorfor skal det gå ud over mig også, når jeg er lodret imod?

%d bloggers like this: