Anne Baastrup

Hvad kan man sige andet, end at venstreorienterede politikere gør hvad de kan for at ødelægge vores land på grund af manglende viden? Hvordan kan en dansk politiker tillade sig at forsvare islamistiske pamper-bedragere og samtidig være aktiv i Boykot Israel-kampagnen? Måske er det forbrødringen mellem pamperne generelt, der gør sig gældende?

180Grader

På to måneder er der sket en markant stigning i antallet af danskere, der vil have de afviste irakiske asylansøgere ud af Brorsons Kirke og ud af landet. Selv blandt SF’s vælgere mener 37 procent, at irakerne skal fjernes med magt.

En række organisationer og politikere har plæderet for, at de afviste irakiske asylansøgere med børn, der i øjeblikket befinder sig i Brorsons Kirke i København skal have humanitær opholdstilladelse, men det er der ikke den store opbakning til i befolkningen. En ny Gallup-undersøgelse viser, at to ud af tre danskere mener, at irakerne skal ud af kirken og hjem til Irak. Det skriver berlingske.dk.

56 procent er klar til at lade politiet fjerne irakerne med magt. Det er særligt vælgere fra Dansk Folkeparti, 87 procent, og Venstre, 78 procent, der støtter det synspunkt.

Men selv hos både Socialdemokraterne og SF, hvis folketingsgrupper ellers har mange medlemmer, der taler for den humanitære opholdstilladelse, vil 37 procent af vælgerne have fjernet irakerne med magt. En holdning, SF’s retspolitiske ordfører Anne Baastrup tager til efterretning.

“Men jeg forstår den ikke,” siger Baastrup til berlingske.dk.

%d bloggers like this: