Hep Nederland!

NL_mapMens hollandske, franske, tyske og svenske politikere står i kø for at omdanne Europa til dar-es-salaam, har de ikke rigtig befolkningerne med sig. Efterhånden går det heldigvis op for flere og flere, hvad islam er for en størrelse.

Man mindes H.C. Andersens “Den Grimme Ælling”: Han er aparte, så han skal kanøfles. Og så ender han måske med at forvandles til den proverbielle svane.

180Grader:

Geert Wilders Frihedsparti er Hollands største parti i en ny meningsmåling forud for valget til Europa-Parlamentet.

Mens danske politikere strides lystigt om Geert Wilders, kan den islamkritiske vandedeler glæde sig over øget opbakning i hjemlandet. Således oplyser den franske nyhedskanal France 24, at Wilders’ Frihedsparti har udsigt til at blive Hollands største ved valget til Europa-Parlamentet. Det skriver nordjyske.dk.

Resultatet ville give Frihedspartiet tre mandater i Parlamentet, til stor glæde for Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt.

“På det værdipolitiske plan tror jeg, vi er meget enige. Og jeg synes, det er meget vigtigt, at man er meget klar i mælet omkring det pres, vi i stigende grad oplever fra islamiske kredse. Vi oplever, at sharia trænger sig på som lovkompleks, og derfor er det vigtigt, at der er nogen, der kæmper for frihedsrettighederne,” siger Morten Messerschmidt til nordjyske.dk.

Frihedspartiets EU-mærkesager er at forhindre tyrkisk optagelse i EU, kæmpe for at Bulgarien og Rumænien bliver smidt og lukke ned for indvandring til Europa.

3 kommentarer

  1. Jeg kan ikke finde en illustration, du viste, et screen-shot/dokumentation for, at en af de islamiske “bevægelser” er national-socialistisk (=nazistisk). Er det muligt, at du kan vise mig URL-adressen på dit indlæg?

  2. Har lavet en lille EU-valg 2009 Facebook-applikation med et prøvevalg så man kan se hvilke kandidat man ligger nærmest. Husk at stemme. Det er vigtigere end som så.

    http://apps.facebook.com/europavalg/

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: