Jeg er blevet omvendt og har set lyset!

Ubuntu

Min desktop med Ubuntu

Haaaa-lelujah!

Hvorfor har jeg dog brugt tonsvis af hårdt tjente penge på forskellige Windows-versioner og Office-pakker? I dag forstår jeg ikke, hvorfor jeg ikke er skiftet til Linux for længst. Efter to dages intensivt brug behersker man langt mere end det rent essentielle, da der findes glimrende guides på nettet.

Ubuntu er alt det, som Windows prøver på at være, og lidt til. Der følger som standard Open Office med, og man kan finde al slags software, som er open source – og så har det endda det ekstra plus, at det er ganske gratis.

Hentes her

Ubuntu kan med fordel installeres på éns lettere bedagede PC, som dermed får nyt liv på grund af det mindre ressourceforbrug.

Sikkerhedsmæssigt er OS’et i top, da det opdateres løbende.

Ja undskyld mig, men jeg kan næsten ikke få armene ned… 😀.

4 kommentarer

 1. Tillykke med omvendelsen, Anna! – Det gik jo meget nemt, ikke?
  Skulle du en dag få blod på tanden og prøve kræfter med den videre udvikling inden for ‘buntu-familien, kunne du jo se på Kubuntu. Eller blot gå til en kommando-prompt og skrive: “sudo apt-get install kubuntu-desktop”. Så har du det bedste af begge verdener samtidig.

 2. Tak – er ved at installere 😀

 3. Ja, jeg har en efterhånden gammel maskine, som i snart 10 år har kørt på Debian Linux.
  Maskinen er en IBM-server, som i snart 10 år har tjent mig trofast, kun stoppet når den skulle flyttes eller ved tilfældige strømafbrydelser.
  Styreprogrammet er i sin enkelthed, enestående stabilt og pålideligt.
  Min bedste anbefaling til Unix-baserede programmer; og tak de den tapre skare som bruger tid på udvikling og afprøvning af disse open-source applikationer.

 4. …jeg mente Tak til den tapre skare………………

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: