“Antifascister”

Forfatter og journalist Peter Grønlykke har en fortid som grafittimaler og var i 15 år en del af et subkulturelle miljø i København. Han forklarer her, hvorfor nogle unge ikke føler et tilhørsforhold og dermed et ansvar over for det overordnede fællesskab i samfundet.

Det hele handler om manglende forståelse fra samfundet. Om frustrationer over at der ikke er plads til mennesker, der ønsker at leve anderledes end normen og den gennemsnitlige dansker. I hvert fald ifølge forfatter og journalist Peter Grønlykke, der har følgende forklaring på weekendens uroligheder og hærværk i Hyskenstræde i København:

Læs resten af “ekspertens” udgydelser her. Husk at have den lille røde spand ved hånden.

3 kommentarer

 1. Så skal du prøve at læse en kvalmende blog her:
  http:/ / debat.modkraft.dk/read.php?2,144537,144645#msg-144645
  Martin Lindblom ønsker ikke at vedkende sig de kriminelle forhold som stifter af Antifa. Han kryber i skjul bag påstande om personforfølgelse. Det virker temmelig ynkeligt.
  Og jeg nappede lidt historie om ham fra Balder.org. Og så returnerede jeg et svar for adskillige timer siden, som han endnu ikke har godkendt. Endnu en rabiat venstrefløjsaktivist, der ikke tør lade sig kompromittere for åbent tæppe.

  • Jeg behøver ikke læse længere end …kraft.dk/. 😉

   Har gjort linket uklikbart i dit indlæg – de skal ikke have hits herfra!

   • Det er bare ok.. Men du kender dem.. Jeg har fulgt lidt med på Junikredsen, når der der bliver skrevet om de ekstreme tosser på venstrefløjen.. – og hvad de nu har begået af tosserier. Junikredsen får da også en del svineindlæg fra autonom-klubben. Alt, hvad der måtte være kritisk mod autonome og EL-typerne, er nazister set med de autonomes øjne. Og når man læser de autonomes kommentarer på Junikredsens blog, ser det ud, som om det er skrevet af en lille skoledreng med venstre storetå i tusmørke.
    Har du været en tur forbi modkraft og læse deres ansvarsforflygtigelse for deres autonome adfærd?
    Ham Lindblom er da dummere end fem våde brosten.
    Jeg har plukket mælkebøtter med større intelligens. 😀

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: