Le Pen vinder frem

Ikke underligt – franskmændene må for længst have fået nok af ZUS’er. EB:

Le Pen rykker op på tredjepladsen

Le Pen rykkede fredag op på tredjepladsen i kampen om at blive Frankrigs næste præsident

En meningsmåling offentliggjort fredag viser, at den højreekstremistiske politiker Jean-Marie Le Pen er rykket op på tredjeplads i kampen om at blive Frankrigs næste præsident. Målingen foretaget af CSA-CISCO viser samtidig, at højrepolitikeren Nicolas Sarkozy med et snævert flertal opretholder føringen forud for præsidentvalgets første runde søndag.

Målingen foretaget fredag giver Sarkozy en opbakning på 26,5 pct., mens socialisten Ségolène Royal kommer ind på andenpladsen med 25,5 pct. De to har hver mistet en procentpoint i opbakning i forhold til den forrige måling fra CSA-CISCO.

Med sine 16,5 pct. overhaler Le Pen centrumkandidaten Francois Bayrou, der ligeledes har mistet et procentpoint og får en opbakning på 16 pct.

Fredagens meningsmåling bygger på samtaler med 1002 registrerede vælgere.

5 kommentarer

 1. Det var ellers en god nyhed, men har du set på datoen for artiklen?

  Ekstra Bladet angiver den 20. apr. 2007

 2. Det er sket adskillige gange for mig.

  Det værste er når man har lavet en lang oversættelse af det man tror er en brandny aktualitet, og så viser det sig at være to år gammelt…

  • Ja, kender det godt. 😦

   Men hvad pokker er FORMÅLET med at bringe oldgamle nyheder? Det virker jo som bevidst fejlprogrammering af de sagesløse læsere, som ikke har de samme ressourcer som vi bloggere?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: