Køb en tegning!

Er det i det hele taget Mohammad?

Er det i det hele taget Mohammad?

Det her er ivætifæld ikke en religionsaggregator

Er dette en pibe? Jeg kan ikke ryge på den, det er sikkert

Billedet kan købes her!

Den berømte tegning af profeten Muhammed skal hjælpe til at bekæmpe islam og skaffe midler til kampen for ytringsfriheden. Det mener Lars Hedegaard, der er manden bag genoptrykningen af Kurt Westergaards omstridte tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen.

– Islam er den største trussel mod ytringsfriheden, og vi har et akut behov for midler til at kunne forsvare den, siger Lars Hedegaard, der er formand for Trykkefrihedsselskabet, der har genoptrykt tegningen.

Lars Hedegaard oplyser, at knap 500 af de 1000 tegninger er blevet solgt, og hvis de alle sælges, vil det indbringe selskabet 1,4 millioner kroner. Penge, der skal bruges til kampen for ytringsfriheden, men formentlig også til selskabets hjemmeside.

– 1,4 millioner kroner er jo ikke mange penge. Vores fjender, som jo blandt andet er folkene omkring det saudiarabiske kongehus, har da mange flere penge, siger Lars Hedegaard.

Han forklarer, at kampen for ytringsfriheden blandt andet går ud på at hjælpe den islamkritiske, hollandske politiker Gert Wilders. Derfor går Trykkefrihedsselskabet med tanker om at bruge Kurt Westergaards tegning i andre sammenhænge.

– Vi tænker i kreative baner, men jeg vil ikke afvise, at man måske kan komme til at se tegningen på T-shirts og kaffekopper, siger Lars Hedegaard og tilføjer, at han ikke var klar over, at der ville være så stor en efterspørgsel på tegningen, inden den blev genoptrykt.

– Der er åbenbart mange, der gerne vil støtte vores sag, og det er folk fra hele verden, der køber tegningen, siger Lars Hedegaard.

%d bloggers like this: