Har man “lov” til at forsvare sig i eget hjem?

Ikke nok med, at vi af den borgerlige regering er blevet forbudt at bære så meget som en lommekniv, nu er en mand blevet sat på anklagebænken for at forsvare sit hjem mod indtrængende røvere.

Dette er jo næsten en opfordring til hjemmerøverne om at gi’ den en skalle (!) og begå mange flere hjemmerøverier mod sagesløse danskere, som straffes for at forsvare sig. Man skulle tro, at politikerne fører krig mod deres egen befolkning – først fylder man landet op med forbrydere fra Mellemøsten og Østeuropa, derefter fratager man befolkningen mulighed for at forsvare sig..

Politiet er jo ikke opgaven voksen, myndighederne kan ikke gøre diddley, regeringen har svigtet, og taberne er som sædvanlig – skatteyderne, den almindelige befolkning.

Selv vil jeg uden at tøve forsvare mig, for jeg vil hellere sidde i en celle, end at ligge i en kiste og skubbe mælkebøtter op nedefra.

Hvad i alverden foregår der i de tomrum, politikerne tilsyneladende har i hovederne stedet for hjerner? Det skriger jo til Himlen!

180Grader:

I går blev en mand fra Valby varetægtsfængslet for at have forsvaret sig med en kniv mod seks røvere i sit hjem. Nu vil Dansk Folkeparti have justitsministeren til at præcisere, at selvforsvar faktisk er tilladt.

Dansk Folkeparti går nu til justitsminister Brian Mikkelsen for at få præciseret, at det som udgangspunkt altid er lovligt at forsvare sig imod bevæbnede røvere i ens eget hjem.

“Initiativet kommer på baggrund af flere sager, hvor borgere, som har forsvaret sig imod hjemmerøvere og butiksrøvere, pludselig bliver sat på anklagebænken,” siger Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup.

Han henviser bl.a. til gårsdagens varetægtsfængsling af en borger i Valby, som med en kniv forsvarede sig mod hele seks hjemmerøvere, der trængte ind under en familiesammenkomst.

“Vi finder det betænkeligt, at den, der forsvarer sit hjem, ender med at blive varetægtsfængslet. Jeg vil derfor rette henvendelse til justitsministeren for at få en forklaring på, hvorfor man ikke må forsvare sig mod hjemmerøvere uden at risikere varetægtsfængsling,” siger Peter Skaarup.

Dansk Folkeparti er om nødvendigt indstillet på at ændre selvforsvarsparagraffen i straffeloven, hvis det viser sig, at det i dag ikke er lovligt at forsvare sig med våben mod indtrængende, bevæbnede røvere i ens eget hjem.

9 kommentarer

 1. Man skal ikke kaste med sten, når man selv er imam.

  Abdul Wahid Pedersen var hovedmanden bag at invitere Abu Laban (islamisk dæknavn) til Landet. Man ønskede en engelsktalende imam. AWP stod også bag invitationen af den voldsforherligende konvertit Yvonne Ridley. Så AWP har erfaring i at hente røvhuller til landet. Det var også AWP, der var med imamslænget i mellemøsten, hvor de rejste rundt med falske profettegninger.
  Asmaa Abdol-Hamids synderegister blegner ved siden af AWP’s. Men det er AA-H, der har fundet på, at skatteyderne skal betale for kønsopdelte fritidsfornøjelser for unge perler.

  Sommetider tænker jeg på, hvordan man havde set på Asmaa Abdol-Hamid, hvis kønsfordelingen i søskendeflokken havde været anderledes. Hvis Asmaa Abdol-Hamid havde 5 kriminelle brødre og en tildækket søster, var hun næppe blevet opstillet for Enhedslisten.

 2. Hvad bygger du dette “næppe” på? I så fald ville det jo netop være danskernes skyld, at de var kriminelle, fordi muslimerne ikke har fået deres krav efter særretiigheder gennemtrumfet hurtigt nok. En mentalitet, der jo passer særdeles godt til liste Ø.

 3. Øh – er I ikke i en forkert tråd? 😉

 4. Kære Anne,
  Du er helt ude af trit med dit gamle parti… Og de Radigale, der nu vil i regering med dit gamle parti 😀
  http://www.180grader.dk/nyheder/SF_og_Radikale_Selvforsvar_skaber_mere_vold.php

  • Jeg stemmer ganske vist på DF i mangel af bedre, men jeg er faktisk også i stand til at tænke selv. DF er jo i realiteten bare S med en anden udlændingepolitik, og jeg er jo heller ikke medlem af partiet længere. Iøvrigt ved jeg godt, hvem der får min (personlige) stemme til næste kommunalvalg, og det bliver hverken en DF’er eller en venstrefløjser. 😉

   DF’s seneste genistreg er at forbyde de grønlandske fangere at sælge sælskind til EU, fordi man i Canada render rundt og slår sæl-unger ihjel med baseball-bats. Ren Brigitte Bardot, og en underminering af fangerkulturen.

 5. Ja, det er en meget ynkelig situation Danmark er i. Og jeg er bange for, at det bare kun kan blive værre.

  Da jeg hørte historien vendte jeg den med en bekendt som til min store overraskelse mente, at den stakkels mand skulle have sagt til røverne, at han foretog en civil anholdelse, at de skulle forholde sig i ro og at han så skulle ringe til politiet…?!?

  Jeg var lamslået! Tænk at man kan mene, at man som menneske ikke har en ret til at bevare sit eget liv.

  Der er noget dybt naturstridigt mod en situation som den her.

  • Var det ikke Thomas Jefferson som sagde de bevingede ord om, at en stats grad af demokrati spejles i den grad, borgerne har lov at forsvare sig selv?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: