Khader inviterer Wilders

Geert Wilders

Geert Wilders

Den omstridte hollandske filminstruktør og politiker Geert Wilders får nu en invitation til regeringens kommende internationale konference mod ekstremisme. Geert Wilders navn står således på den ønskeliste, De Konservatives Naser Khader mandag afleverer til integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V).

– Geert Wilders er ikke helt min kop te. Men i modsætning til vores modstandere – og i modsætning til eftergivenhedspolitikerne og meningsdannerne i Danmark og England – så tør vi godt invitere ham. Også selv om vi er meget, meget uenige med ham. Det kaldes ytringsfrihed, siger Naser Khader.

Senest har Storbritannien nægtet Geert Wilders indrejse, efter at Overhuset havde inviteret ham til en diskussion af hans stærkt islam-kritiske film “Fitna”. En film som statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) også har taget afstand fra. Til gengæld har Dansk Folkeparti – ligesom nu De Konservative – krævet Geert Wilders navn på invitationslisten.

Konferencen – der er en del af finanslovaftalen for 2009 – har ellers levet en hensygnende tilværelse hos integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V). Hun har netop ventet på Naser Khaders ønskeliste, som desuden indeholder navne som den britiske forfatter Salman Rushdie og den hollandske menneskerettighedsforkæmper Hirsi Ali.

Reklamer

3 kommentarer

 1. “Regeringens kommende internationale konference mod ekstremisme”.

  Hvorfor inviterer de tre islamkritikere og kalder konferencen “mod ekstremisme”… Er man bange for at klade en spade for en spade???

 2. Ja det er Ekstremt at Geert Wilders sætter ord på mange menneskers tanker….

 3. A propos Wilders og hans udmærkede film Fitna: Nu er nabofolket tyskerne efterhånden også ved at vågne op ligesom Holland og opdager hvad der er ved at ske med deres land. Borgerbevægelse Pro Köln, som prøvede at standse byggeriet af en stor-moske i Köln, har lavet en pendant til Fitna, som viser hvilken behandling der venter dig af politi og rødfascister i Tyskland, hvis du vover at kritisere islam:
  Se den her (den er udmærket):
  http://www.pi-news.net/2009/03/deutscher-fitna-jetzt-online/

  Hvor Wilders “Fitna” mere havde fokus på islams voldelige og hadfyldte natur, tager denne film sig mere af islamkritikernes behandling i vores såkaldte “oplyste” del af verden med demokrati og ytringsfrihed og viser hvor disse goder er på vej hen.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: