Bhindi masala

Så skal jeg have gæster i morgen aften (bl.a. min gode kommunistiske ven, Claus), og de skal ikke dø i synden.

Bhindi Masala

Bhindi Masala

Forret:

Bhindi Masala, ingredients
• 500 gms Bhindi (= Okra, Lady’s fingers)
• 2 Onions
• 1/2 tsp Turmeric powder
• 1 tsp Mango powder
• 1 tsp Red chili
• 1 tsp Garam masala
• 3 tbsps Oil
• Salt to taste
How to make Bhindi Masala:
• Cut Bhindi into halves.
• Stuff turmeric powder, mango powder, red chili, garam masala and salt into sliced Bhindi and keep it aside.
• Cut the onions and fry it till it turns brown.
• Add sliced Bhindi and fry it till it turns crisp.
• Serve it with hot chapati and curd.

Hovedret: Ovnstegt oksefilet med asparges, rødvinssauce og aspargeskartofler.

Dessert: Khoya Burfee (slik laver af indkogt mælk og sukker, tilsat krydderier, gulerod og Cashewnødder – jeg har snydt, og købt det færdiglavet, da det er et h****des arbejde), hertil kaffe/te.

Tror I de bliver mætte?

2 kommentarer

  1. Lige lidt høflig info:
    Man kan også snyde og købe sit tøj færdiglavet 😀
    Håber du er kommet dig helt over overfaldet!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: