Statsfinancieret hjernevask

Television

Television

Pittelkow har i dag en artikel om MSM’s bevidste fravalg af historier med stor nyhedsværdi, fordi disse historier er noget, som danskerne efter elitens mening ikke skal have noget at vide om.

Samtidig tvinges danskerne til at betale for at få en forfalsket virkelighed ind i stuerne, og beskattes på at have en PC med internetadgang, fordi den politiske korrektheds ypperstepræster i DR tilfældigvis har en hjemmeside, som de ikke kan finde ud af at tage betaling for, i stil med TV2 Sputnik.

Betal for at blive hjernevasket og se glad ud, så viser vi dig også en masse fo’bold og ego-promovering (X-factor etc.) til at tømme din hjerne med, og “beskytter” dig mod “forkert input”.

I de seneste årtier har den danske befolkning været optaget af indvandringen fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande. Det er naturligt. Denne indvandring ændrer de europæiske samfund på en måde og i et omfang, som er historisk ny.

I 1990’erne, da tilstrømningen begyndte at gå stærkt, var der megen debat om, hvor dette førte hen. Befolkningen var bekymret, mens problemerne blev fornægtet og fortiet i eliten af meningsdannere, akademiske eksperter, embedsmænd, journalister, kulturfolk og undervisere.

Befolkningen fik ret. Det ses særlig tydeligt i de lande, hvor indvandringen fortsatte med uformindsket styrke. Men også i Danmark, hvor befolkningen gennemtvang en strammere styring, er problemerne med muslimske parallelsamfund og manglende integration store.

Man kan altid diskutere det enkelte eksempel, men der er mange af dem, og de former et markant mønster. Demokratiet har et problem med selvbestaltede censorer på offentlige tv-stationer, der dræber historier, som de finder politisk ukorrekte.

3 kommentarer

  1. Da jeg var ung var der ca.4,5 millioner mennesker bosat i DK, og fødselstallet for danskere var dengang faldende, nu 30 år efter er der ca.5,5 millioner mennesker bosat i DK, og fødselstallet for danskere er stadigvæk faldende, så ikke underligt at focus er på indvandringen fra andre lande. En anden opservering er ,at ingen af de nye (Danskere) syntes at kunne lide at bo i DK, for mange krumspring, omgåelser og unødige bekymringer er tilføjet samfundet siden dengang.. herunder censur, Danskere skal i dag omformulere det de sagde før i tiden, til noget der er politisk korrekt i dag.

  2. Heldigvis er det ikke alle af de 1 mio. indvandrere som du nævner, der er muslimer (så kunne vi næsten allerede give op på nuværende tidspunkt). Der er også indvandrere fra østeuropa og sydøstasien, men disse indvandrere skaber ingen problemer for os. Al erfaring viser at de kommer for at arbejde eller uddanne sig, så at de ikke udgør en byrde for det land, de kommer til. Desuden kommer de med en respekt overfor det lands kultur og regler, som de rejser til og som sørger godt for dem mht. bistandshjælp og arbejde (i modsætning til muslimerne). Det er ikke indvandring, der er problemet, det er MUSLIMSK indvandring, der er problemet.

  3. ohekatos
    Jeg er helt enig med dig, jeg tænker bare det du skriver, tak.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: