Jeg er blevet kulturberiget

– så når Politiet engang åbner (!!!) skal jeg ned at rapportere, at mit Olympus SP-560UZ, mit dankort, og 2000 kroner er blevet rullet. Herligt, ikke sandt?

Jeg vågnede op på Rigshospitalets trauma-afdeling, og alle de, som var i kontakt med mig, fortjener et stort knus for deres yderst professionelle behandling. Ved siden af mig lå en kvinde, som var blevet voldtaget (behørligt afskærmet, men ørerne er jo vanskelige at lukke for), godt det trods alt ikke var mig. Hun havde det IKKE godt.

Så hvad brokker jeg mig egentlig for?

21 kommentarer

  1. Det er da også heldigt, at det hverken gik ud over dit hoved eller din førlighed.

  2. Også min sympati og medfølelse skal du have, Anna.

    Jeg har heldigvis endnu ikke prøvet at blive kulturberiget.

  3. Føj for den Anne. Dybeste medfølelse herfra. Jeg tager med dig i byen næste gang, så passer jeg på dig…
    Er du sikker på du ikke råbte noget fuldemands snak efter vores kommende skatteopkræverer? De plejer da ikke sådan at slå gamle damer ned uden grund. 😀

  4. Ja man skal desværre være lidt for forsigtig og det kender du desværre ved deltagelse andre steder læste jeg, Altså – mere forsigtighed, men tilgengæld: hvilken verden lever vi i, hvis vi ikke kan ytre os i et forum og i det ydre, det er jo en del af ytringsfriheden at have dit kamera og dankort på sig, og det kan ligeså godt sidestilles med andres ønske med at krænke din demokratiske ret, til at klæde sig og ytre sig.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: