“Trafikuheld” på arabisk

Bulldozer-jihadisten (Foto: AP)

Bulldozer-jihadisten (Foto: AP)

Det er næsten trivielt, ikke? Man læser jo om disse koranfascisters tilfældige myrderier på daglig basis.

“Twisten” i denne historie er, at araberne i Transjordanien kalder hændelsen for “et trafikuheld” og vil have en undersøgelse af, hvorfor manden blev skudt af de onde jøder.

EB:

Terroren viste igen sit hæslige fjæs i Israel, da en gul bulldozer i dag spredte frygt og ødelæggelse på den travle Menachem Begin Boulevard i Jerusalem.

Den 26-årige palæstinenser Mar’i al-Rdaidah havde en åben koran med sig i førerhuset, da han torpederede en politibil og efterfølgende smadrede bilen op mod siden af en bus.

Nåååeh, men så er det jo at sammenligne med en forretningsmand, som snakker i håndholdt mobiltelefon mens han kører? Det har i hvert fald ikke noget med islam at gøre…

En taxichauffør og en politimand skød og dræbte i fællesskab den unge palæstinenser, rapporterer israelske medier.

– Jeg så politivognen flyve gennem luften. Den rullede rundt to gange. Jeg affyrede fire skud mod chaufføren, fortæller taxichaufføren Dor til israelsk radio.

De to politibetjente i patruljevognen kom lettere til skade, og myndighederne kalder hændelsen en ’terror-handling’.

Informationsministeren for Det Palæstinensiske Selvstyre, Riyad al-Malki, kalder hændelsen en ‘trafikulykke’. Han opfordrer til en undersøgelse af, hvorfor al-Rdaidah blev skudt.

Hamas kalder angrebet ‘et naturligt svar på Israels ødelæggelse af palæstinensiske hjem i Østjerusalem og den militære offensiv i Gaza.

Israelsk politi sammenligner torsdagens angreb med to lignende episoder sidste år, hvor der også blev brugt bulldozere.

2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: