Repatriering – nu!

Læserbrev i JP:

Som kvinde føler man sig gjort fuldkommen til grin over de latterligt milde domme i forbindelsen med endnu en massevoldtægt af en purung dansk pige – begået af fire irakere.

Betinget udvisning?

Nej. Ubetinget udvisning.

Det er efterhånden ved at være dagligt nyhedsstof, at purunge danske piger voldtages af flere muslimske store drenge/mænd, og altid straffes disse uhyrlige ugerninger grotesk lavt – og i øvrigt også altid afsagt af en mandlig dommer.

»De er ikke andet end 25-øres ludere«, buldrede en fætter til en tiltalt for nogle år siden, da en lignede voldtægtssag kørte i Odense.

Kunne man forstille sig det ramaskrig, der ville opstå hos halalhippierne & co. hvis en muslimsk pige blev massevoldtaget af en flok danske drenge/mænd?

Så ville vi se hele retssystemet rulle sig ud.

Danmark ville igen få internationalt negativ opmærksomhed og fordømmelse – vi ville såmænd nok også se flere flagafbrændinger, få bombetrusler og kunne læse den ene artikel efter den anden om denne modbydelige form for racisme.

Når det omvendte er tilfældet – som det er sket så mange gange inden for det seneste tiår – er det en helt anden, dybt forstemmende og tankevækkende sag.


Endnu et læserbrev:

Henriette Kjær har 28/2 en kronik i JP, hvor hun spørger, hvordan vi får indvandrere til at blive gode samfundsborgere. Hun gør opmærksom på, at vore indvandrere, født som danskere, ikke føler sig danske, men fortæller, at de kommer fra et andet land.

Det betyder ganske enkelt, at det går tilbage på forældrene, som aldrig er blevet danske og vel derfor burde rejse tilbage til det land, som de er kommet fra, sammen med deres børn.

Jeg kan simpelt hen ikke forstå, hvem der har givet, lad os bare sige Vestens politikere, tilladelse og magt til at åbne deres grænser for en flok kulturelt anderledes stillede mennesker.

Jeg er ikke i tvivl om, at man har fået noget – måske i form af olie? – og derpå skrevet under på, at man til gengæld ville modtage en flok muslimer, som jo hurtigt er blevet til særdeles mange muslimer og nok er en stor pestilens for de fleste lande, for sandheden er, at Vesten er blevet ødelagt ved hele den muslimske indvandring.

Jeg kunne godt lide at vide, hvem der har sådan en magt i Danmark, at han/hun kan gøre det mod vort land uden at lade befolkningen noget vide?

Gamle mennesker som mig, der har kendskab til et dejligt land i min barndom, ungdom og voksenalder, er klar over, at vi aldrig får vort gamle land tilbage.

Derimod har vi fået et ros ind i vort land, som vi tidligere har set i andre lande, men aldrig i Danmark.

Vore politikere tror, at de kan købe sig fra problemerne med penge; de burde være blevet klogere for år siden. Mere og mere elendighed ser vi hver dag, men vi skal bare finde os i situationen og holde vor mund, selv om indvandrerne aldrig vil blive danskere. Vi får lov til at betale og se på, hvilken skade der anrettes i vort land.

Sidst, men ikke mindst: Mon ikke vore aner roterer i deres grave? De har slidt for deres land, gjort deres bedste. Hvad gør vi?

Vi kan end ikke videregive vort fædreland til vore børn og børnebørn, vore politikere har frastjålet os vort fædreland.

Er det EU, der står bag, hvad noget kunne tyde på, kan jeg kun sige: Lad os komme ud af EU, hellere i går end i dag.

8 kommentarer

 1. Tja, som mand ville jeg også mene, at det var mest logisk, hvis det netop var kvinderne, der var imod denne kvindehadende og -undertrykkende sekt ved navn islam. Men fakta er, at det først og fremmest er kvindernes skyld, at der befinder sig et truende stort antal muslimer i Danmark og Europa, da de allermest muslimvenlige partier som R, Ø, SF osv. har altovervejende kvindelige vælgere.

  Selvfølgelig var det først og fremmest mandlige politikere, der dengang solgte vores lande til araberne efter pres fra OPEC om at hæve oliepriserne, men derfor havde partierne jo stadigvæk en altovervejende kvindelig vælgerskare.

  Derfor, kære piger, har jeg lidt svært ved at have ondt af jer, når i bliver gruppevoldtaget i alle huller af 5-6 tyrkere eller arabere eler bliver kaldt “luder” på gaden af selvsamme, bare fordi i ikke går med tørklæde: Måneden efter en sådan episode, går i ned i stemmeboksen og sætter (igen) kryds ved et indvandringsparti fra venstrefløjen. I ligger som i har redt, piger. Derfor synes jeg det virker plat at kalde en dansk pige “uskyldigt offer”, når hun kommer blødende ind på skadestuen. Det er hun kun, hvis hun aldrig nogensinde har stemt på et parti, der havde som erklæret mål at åbne Danmarks grænser overfor Afrika og Arabien.

  De selvsamme feminister, som dengang spredte deres offermentalitet ud i samfundet om den brutale, svinagtige hvide mand, og den stakkels uskyldige sorte mand høster i dag frugten af deres arbejde, når de som lærere, pædagoger, sygeplejersker osv. bliver tilsjoflet af “kulturberigere”, som de selv har banet vejen for og lukket ind med deres kryds.

  Generelt har jeg altså ret svært ved at have medfølelse og medlidenhed med danske kvinder, der påstår det er generende at få flået tøjet af og blive misbrugt af muslimer. I fald så længe de stemmer som de gør.

  • Lidt indskrænket kommentar. Pigen har aldrig stemt og er derfor uskyldig. Men derfor har du nu ret i din anskuelse. Der er ikke mange islamkritiske piger i folketinget men massere af dhimmipiger.

   Det ville heller ikke gøre voldsomt ondt på mig, hvis en pige, der forsat stemmer på EL eller R fik sig en tur.

   Men de burde stadig udvises ubetinget. Medfølelse eller ej.

  • Her har du et eksempel som modsvarer din noget ubehøvlede påstand, unge mand.

   Helle Merete Brix
   Ayaan Hirsi Ali
   Kirsten Damgaard
   undertegnede (i al beskedenhed)
   Ayn Rand
   Ulla Nørtoft-Thomsen
   etc
   etc
   etc

   – men du skal være tilgivet, for du taler jo om Fjällräv-segmentet, hvis jeg ikke tager fejl. Dem kan jeg heller ikke fordrage.

 2. “Fjällräv-segmentet” hæhæ 😉 den havde jeg ikke hørt før.

  Men din liste kunne jo sådan set fortsættes enfnu længere med kvinder, der kæmper mod islam, men hvor lang du end ville lave den, ændrer det sådan set ikke rigtigt noget ved de grundfakta, som jeg påpeger: Nemlig, at hvis det udelukkende var kvinderne, der havde stemmeret, så havde vi sikkert allerede i dag haft sharia-lovgivningen indført i Danmark.

  Selvfølgelig glæder det mig, at du som kvinde går imod strømmen, men du må jo på den anden side også kunne forstå, at det ikke er løs snak, som jeg kommer med. Når nazisterne holder møde, tropper de venstreorienterede op udenfor bygningen med deres overrepræsentation af kvinder og synger chikane-sange for at gøre dem derinde opmærksomme på deres tilstedeværelse. Dette i modsætning til det, for mig at se, mere oplagte, at kvinderne i stedet burde samle sig ved den første og den bedste moské og råbe BUUH!, hvilket burde have været en naturlig reaktion for enhver af dine medsøstre, efter at hun havde læst koranen. Hvem er mest kvindefjendsk – nazisterne eller muslimerne? Hvem får mest over nakken af kvinderne? Min pointe er bare, at det ikke virker logisk fra kvindernes side når de gør noget, der er til skade for dem selv, deres land og deres efterkommere.

  Om det er fordi kvinder grundlæggende er mere naive, tossegode eller hvad ved jeg skal jeg ikke kunne sige, men jeg siger bare at det ikke altid virker lige logisk, hvad de foretager sig. Og når jeg siger “kvinderne” er jeg jo fuldt ud klar over dine modeksempler, der bekræfter reglen. Der findes jo sådan set også mænd, der vil åbne Danmarks grænser på vid gab, det ændrer ikke ved det generelle.

  Vi er grundlæggende på samme side, men når man, som jeg, har læst koranens kvindefjendske udskejelser og samtidig må finde sig i at se det ene muslimsk-mand-dansk-pige-par efter det andet vandre ned af nørrebrogade begynder jeg jo at tænke og gruble over tingene. Det kunne være en mulig trøst for mig, hvis ingen af dem havde læst koranen, men størstedelen af de danskere, der konverterer til islam er jo netop også (gæt tre gange); kvinder.

  Jeg har efterhånden opgivet at hitte ud af dit køn, Anna, og sikkert med god grund. Jeg ved ikke hvorfor de gør som de gør og jeg er efterhånden også ligeglad, nu gælder det først og fremmest om at redde Danmark fra undergang. Med eller uden kvinderne.

 3. Jeg synes da hun har ret og jeg læser slet ikke at hun er en halalhippie! Der er masser af kvinder der bekæmper islam, karen jespersen og Pia K, for blot at nævne nogle af de mest fremtrædende.
  Jeg ser læserbrevet som en opfordring til danske mænd om at DE går ud og forsvarer de danske kvinder!

  • Jamen så har du misforstået mit indlæg, for jeg har aldrig kaldt Anna en halal-hippie, jeg er udmærket godt klar over at hun er på den “rigtige” side imod tilstedeværelsen af mujahedeen-krigerne her i landet, og det er jeg skam også glad for. Men jeg påpeger bare det uhensigtsmæssige i at begynde at stille det op som at “danske kvinder lider under muslimernes tilstedeværelse i landet”, – én af forudsætningerne for at det ser ud i Danmark i dag sådan som det gør, er jo at de danske kvinder har (mis)brugt deres stemmeret på den måde som de har ved at åbne Danmarks grænser på vid gab og invitere kvindehadende voldsspsykopater indenfor i varmen. Derfor virker det jo netop komisk når de selvsamme ex-feminister i dag klager over at bliver kaldt luder af arabere på gaden.

   Jeg er udmærket godt klar over at der findes mange kvinder, der aktivt bekæmper islam, og det er jeg selvfølgelig meget glad for (selveste formanden for det norske fremskridtsparti er en kvinde, som har som erklæret mål at stoppe islamiseringen af norge), men jeg synes det virker plat, når du påstår, at jeg som mand har et ansvar for at gå ind og beskytte de danske kvinder mod islam, de selvsamme kvinder, der altovervejende stemmer på indvandringsglade partier. Jeg har tit mærket konsekvenserne af feminismens ødelæggende effekter på min egen krop om hvor “dumt et svin” den hvide mand er fordi han udplyndrer Afrika og hvor stakkels uskyldige muslimerne er, og nu fortæller du mig ovenikøbet at jeg som mand har et medansvar, fordi jeg ikke beskytter de danske kvinder mod muslimske overgreb, muslimer som de jo altovervejende selv har hentet herop med deres kryds. Jeg ved ikke om du selv kan se min pointe, eller om jeg skal tydeliggøre den endnu mere? På den ene side påstår kvinderne at de er i stand til at tage det ansvar, der følger med stemmeafgivelsen, og på den anden side er det pludselig mit ansvar som mand at forsvare dem mod deres egne, specialimporterede, mørkhudede kvindeundertrykkere?

   Så det er jo ikke et angreb på Anna, jeg er i færd med, og det ved hun jo også godt. Desuden kender hun jo efterhånden mine synspunkter fra mine andre indlæg, som jeg har posted under mit rigtige navn Iwan Bonnén. Hun har jo sikkert selv allerede opskrevet ligningen ohekatos=Iwan Bonnén ved at sammenligne IP adresser, jeg valgte bare ohekatos, pga. en gammel interesse i oldtidens mytologi.

   Så jeg beklager, hvis jeg er blevet misforstået, men jeg mener dog at have udtrykt mig så klart som muligt.

   • Det drejer sig jo også kun om, at jeg gør opmærksom på endnu en islamisk skive, der skæres af okse-salamien.

    Diskussionen med kvinder og anti-islam har jeg taget med Iwan Bonnén. Lav en søgning på “feminister” i mit søgefelt…

    Og jeg føler mig ikke spor mobbet 😀

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: