Tøgers racekrig

Seidenfaden har en post på sin blog, hvor han i skarpe toner fordømmer “bandekrigen”, som han kalder det. Tøger overser komplet, at det er hans små venner fra det sydlige udland, som skyder fuldstændig uhæmmet. HA spiller en mindre rolle end disse arabiske psykopater, og skyder desuden ikke almindelige mennesker ned ved at fyre 30 9mm projektiler ind på et værtshus med ganske almindelige bodegagæster.

Ikke desto mindre sætter Tøger trumf på i indlæggets sidste linjer:

Når bandekrigen ud over alt muligt andet også har et skær af racekrig over sig, er det en både deprimerende og skræmmende udvikling.

Smart lille bemærkning, Tøger, for selvfølgelig er det etniske danske, som er nogle lede racister, og derfor er skyld i tingenes tilstand.

3 kommentarer

  1. Mon ikke Tøger mener at det er en racekrig mod de hvide, da dem på caféen var danskere og så var der vist en finne, et par stykker på Frederiksberg og så ham blegfisen med tatoerne i bilen.

  2. Hvis man er mørk i huden (hvad det så ellers skulle have at sige), kan man ifølge TS ikke være racist, så selvfølgelig er det os danskere, han skriver om. TS er jo selv racist.

    De, der sad på cafeen var ganske almindelige, danske gæster uden tilknytning til nogetsomhelst.

  3. At kalde det krig mellem indvandrere og rockere virker overdrevet i betragtning af at sejrherren allerede er udpeget på forhånd, når nu medierne og politikerne går ind og støtter den ene part massivt (de uskyldige muslimer) ved at slå hårdt ned på rockerborge osv.

    Læg mærke til at det faktisk også ville være svært gennemførligt at gennemføre ligestilling i politiets arbejdsmetoder, da der jo i sagens natur ikke er noget der hedder “indvandrerborge”, det skulle da lige være samtlige ghettokvarterer i landet, men så er man jo pludselig racist.

    Det er rockerne, der dømmes som afstumpede og “udenforstående” for samfundet, men muslimerne konsekvent omtales som “medborgere” af anden etnisk herkomst. Hvad har disse såkaldte “medborgere” nogensinde gjort af nyttige og berigende ting, som kunne retfærdige deres tilstedeværelse her i landet? De “onde” rockere arbejder da i det mindste nogle gange som madudbringere for de ældre, som er et særdeles samfundsgavnligt arbejde. Hvor samfundsgavnligt er det at skyde uskyldige mennesker ned fra det dét land, hvis’ bistandskontorer man udsuger regelmæssigt?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: