Venstreekstreme terrorister hvidvasker sig selv

Leder fra Berlingske; læs det hele.

Kriminalitet er i orden, hvis den foregår i en højere sags tjeneste – det er essensen af det opsigtsvækkende interview, to tidligere medlemmer af Blekingegadebanden har givet på internetportalen Modkraft.dk.

Dermed lægger de to, Torkil Lauesen og Jan Weimann, sig pænt på linje med rædselsskaren af anarkister, kommunister, fascister, nazister og selvbestaltede politiske aktionsgrupper, som i forrige århundrede gang på gang gik til angreb på demokratiet. Vi kan anbefale at læse interviewet. Det er et studium i bortforklaringer, retfærdiggørelse af egne fejltagelser og syge undskyldninger.

Kald Blekingegadebanden røvere eller kald dem terrorister. De udtrykte – og udtrykker fortsat – en gemen råhed og foragt for demokratiet, som desværre ikke er historie, men optræder også i dag i skiftende forklædninger

3 kommentarer

 1. Idioter som Torkill Lauesen og Jørgen Weimann skal bekæmpes ! og helst ties ihjel, men kan de ikke det så må vi forflytte dem til det sted, som de holder så meget af: Mellemøsten og måske bedst Gaza striben. Så er de blandt kammerater af deres egen utålelige slags.
  Men der skal nok være naive fjolser, som vil høre på dem for den slags er der stadig mange af i Danmark – især blandt rosset på den politiske venstrefløj.

 2. Tjah, jeg er da rendt ind i nogle stykker af slagsen. Ellers er det jo bare at gå ind og følge debatten på Modkraft, der er en hel del overvintrede stalinister, maoister og hvad det altsammen hedder.

  Evigt elskes kun det tabte… (Jap. ordsprog)

 3. Mord er i orden, hvis de foregår i en højere sags tjeneste. Kernen i krigsførelse er at nå sine mål ved at skræmme stater eller befolkninger gennem tilfældige aktioner præget af vold, hærværk og myrderier.

  Ovenstående ord er stærkt inspireret af – og i høj grad kopieret fra – søndagens leder i Berlingske Tidende. Omend avisen bruger ordet “terror”, hvor jeg skriver “krigsførelse” – som passer forbavsende godt ind i sammenhængen.

  Avisen brugte ihærdigt de få politiske galninge fra Blekingegadebanden som afsæt for en tirade om, at visse bredt definerede yderligtgående kræfter alle delte den samme forskruede tankegang, som fik dem til at retfærdiggøre brugen af politisk vold.

  Fint nok, men Berlingske Tidende kan naturligvis ikke se ligheden mellem de forskellige former for politisk motiveret vold – den såkaldte terror og den såkaldte krig. Selvom de demokratiske regeringers udstrakte brug af militære løsninger reelt udtrykker en gemen råhed og foragt for demokratiet, som de med skingre udsagn hævder at beskytte.

  Vi har åbenbart ret til at smide bomber mod andre, fordi de selv har smidt med bomber. Om vi rammer de skyldige eller ej er en formssag – vi har legitimt krav på retsfølelsen her. Tankegangen er plat og forsimplet: Vi har ret, og derfor har vi også ret til at hæve os over loven.

  Vi kræver retfædige domstole kloden rundt, men går selv i krig uden klare beviser og på et grundlag, der ikke ville holde i byretten. Vi fordømmer i klare vendinger dødsstraf, mens vore soldater skyder løs. Vi har retten og sandheden på vores side, og hvis resten af verden ikke forstår det, har vi fuld ret til undertvinge dem. Med alle midler.

  Ekstremistiske regeringer er et fedt verden rundt i deres selvfedme, der i alt for høj grad minder om galningene fra Blekingegadebanden – også de såkaldte demokratier skjuler den rå magt bag bortforklaringer, retfærdiggørelse af egne fejltagelser og syge undskyldninger.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: