SIAD stiller op til FTV

Kr. Dagblad:

De vil have indført et totalt indvandrerstop og smide ikke-selvforsørgende indvandrere ud af Danmark. Nu vil den politiske forening Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) også forsøge at komme i Folketinget.

Kandidat til byråd
– Jeg er helt sikker på, at det nok skal lykkes at komme i Folketinget. Hvis bare vores 500 medlemmer på Facebook (populært internet-forum) hver finder 40 underskrifter, så er vi på stemmesedlen – og så kommer vi også ind, siger landsformand Anders Gravers til dr.dk.
Foreningen har foreløbig navnet på én kandidat til byrådet, Gunni Jørgensen fra Kongerslev. Og inden en måned kommer tre andre navne, siger Anders Gravers. Han stiller ikke selv op til hverken Folketing eller Aalborg Byråd.

Indsamler underskrifter
– Jeg koncentrerer mig i stedet om at samle underskrifterne, og så har vi jo en avis, og der kommer også snart en net-radio, siger Anders Gravers.
SIAD har efter eget udsagn oplevet en massiv medlemstilgang den seneste tid, men Anders Gravers vil ikke oplyse, hvor mange medlemmer partiet har.

3 kommentarer

 1. Jeg er ikke helt uenig med dem her. Men mon ikke de burde ændre betegnelsen indvandrere til muhamedanere. Det er jo ikke alle indvandrere, der er problemer med.

 2. Det må da lige være noget for dig ,anna?

  Alene muhamedaner-udtrykket viser at du aldrig har været social bevidst, ellers ville ikke stigmatisere alle som muhamedanere.

  Se du lidt X-factor og bliv klogere… der skal ikke så meget til.

  • @ søren:

   Man “stigmatiserer” ikke islamtroende ved at citere udtrykket “muhamedaner”. Derimod anerkender man dhimmi-status ved at bruge ordet – ja det normale M-ord. Det kan du læse dig til.

   Desuden bruger jeg stort set kun udtrykkene “islamtroende”, islamister og “islamere”.

   Det der med X-faktor vil jeg overlade til dig, så sandelig da især, hvis du mener at kunne lære noget af det.

   Men du kunne også prøve at se denne her, forsøg at få dig selv til at høre. Tør du?

   Og så det allervigtigste: HOLD DIG TIL EMNET i stedet for at støtte din egen svage selvbevidshed ved at debattere ad hominem. Jeg orker ikke tonselange tråde om ingenting, så mere af den slags – three times and you’re out. OK?

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: