Fighters+Lovers skal i Højesteret den 5. marts

FARC, nogle af venstreekstremisternes kæledægger, er sandelig nogle søde drenge. Spændt på, hvad der sker i retten den 5 marts. Mon Fighters+Lovers bliver udleveret til den Colombianske regering til retsforfølgelse?

180:

FARC indrømmer massehenrettelse af indianere
Den colombianske terrororganisation FARC har taget ansvar for henrettelsen af 8 indianere, men bortforklarer massakren med, at indianere solgte information til den colombianske hær.

Menneskerettighedsorganisationer og lokale myndigheder har tidligere anklaget FARC for at have mishandlet, bortført og dræbt et to-cifret antal awá-indianere, og nu indrømmer den kommunistiske guerilla at have dræbt 8 indianere. Det skriver venstrefløjsorganet Modkraft.dk.

Mens Human Rights Watch, Amnesty International og lokale myndigheder har fremført, at helt op til 27 indianere er blevet dræbt og et ukendt antal børn er blevet bortført, påstår FARC, at kun 8 indianere blev dræbt. Og det blev det de kun fordi de arbejdede sammen med den colombianske hær.

“Disse mænd var i gang med undersøgelser af, hvor guerillaen befandt sig, og derefter kom der patruljer fra hæren for at kæmpe mod os. Alle otte har indrømmet, at de enkeltvis og til tider sammen i to år har samarbejdet med hæren,” siger talsmanden for FARC, Antonio José de Sucre, i pressemeddelelse ifølge Modkraft.dk. De 8 indianere blev henrettet for deres “ansvar for døden for utallige guerillasoldater, og deres ubestridelige aktive deltagelse i konflikten,” fortsætter talsmanden ifølge Modkraft.dk.

De lokale myndigheder fastholder dog deres udlægning af massakren. Forlydender siger, at FARC ønsker at fortrænge indianere fra området for at kunne dyrke coca-planter, og derfor har ført en blodig terrorkampagne mod indianerne.

FARC er i Danmark kendt for at have modtaget økonomisk støtte af t-shirtfirmaet Fighters+Lovers. Fighters+Lovers blev efterfølgende kendt skyldige i at støtte en terrororganisation. Denne afgørelse er blevet anket til Højesteret, hvor sagen bliver indledt den 5. marts.

4 kommentarer

 1. er der så nogen der vil anmelde dette?

  http://www.arbejderen.dk/index.aspx?F_ID=54355&TS_ID=1&S_ID=64&C_ID=43

  Flere støtter PFLP

  På kun to dage er der 11 personer, som har meddelt, at de vil støtte den palæstinensiske befrielsesbevægelse PFLP med et kontakt pengebeløb og stå offentligt frem som ‘terrorstøtter’

  13. februar 2009

  Det oplyser Anton Nielsen, formand for Horserød-Stutthof Foreningen til Arbejderen. Tirsdag opfordrede han i en artikel i Arbejderen alle danskere til at udøve civil ulydighed og støtte en af befrielsesbevægelserne på EU`s terrorliste med et kontant pengebeløb. Inden de sidste 11 støttebeløb indløb var der i alt indsamlet 4150 kroner til PFLP. Udover tidligere nævnte har også de spanienfrivilliges forening sendt 500 kroner.

  Støttebeløb skal mærkes med ‘PFLP’ og indsættes på Horserød-Stutthof Foreningens giro: 961-5806.

 2. måske har du ret, og så er det bedre at slette min post.
  Jeg har fundet ud af senere at nogen er gået videre med sagen alligevel og så er dårlig omtale dårligere end ingenting. slet – hvis du kan.

  • Nej, nej – jeg mener bare, at JEG personligt hverken har tid eller overskud til at gå ind i anmeldelser. Det er sådan noget kedeligt noget, som dræner al ens energi, medmindre man er savskærer. 😀

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: