Hvad sagde jeg?

Obama is a muhamadan! Here you can hear him quote hadith to a sermon!
Way to go, Patriots, kiss your country bye bye, and start pushing up the daisies!

8 kommentarer

 1. @Poul Højlund, Forbier… Det er ikke os der er for langt ude det er dig der har skyklapper på…

  At den såkaldte gyldne regel muligvis kun eksisterer internt i Islam er i denne sammenhæng mindre væsentligt

  Det er i allerhøjeste grad væsentligt, idet denne forskel fra stort set alle andre religioner, retfærdiggør drab og lemlæstelse af vantro og frafaldne, indfører et religiøst sanktioneretr apartheid-system, og ugyldiggør hr. Obamas centrale pointe, om at ingen religion har hadet som centralt tema — dette er netop sagen i islam: Hadet mod de vantro, hadet mod de frafaldne, hadet mod kvinder (uanset tro), hadet mod selvstændig tænkning og hadet mod frihed, etc.

  Nogen af disse elementer kan du muligvis finde hos andre religioner, men ikke i samme massive omfang, ikke sanktioneret af mainstream religiøse autoriteter. Men de findes i rigt mål blandt alle islams højeste autoriteter både blandt sunni og shia islamske autoriteter og sanktioneres både gennem koranen, hadith, sunna og nutidige fatwaer fra højeste sted blandt de ledende islam autoriteter.

  Så enten taler hr Obama imod bedre vidende, eller også er han ligeså uvidende som de fleste andre politikere der hellere stikker persille i ørerne og stikker deres øjne ud før de vil se sandheden om Islam i øjnene… og opleve hvert sit lille Chamberlain øjeblik, medens problemet vokser sig større og større og løsningen bliver endnu mere blodig (på den ene eller anden måde).

  • Zonka, selv forbier! Det drejer sig ikke om konkret islamkritik – som du ved, at jeg er enig med dig i – men om at bedømme, hvordan præsidenten for verdens eneste supermagt forsøger at tale konflikten ned.

   Jeg skrev “Obama gør det, enhver anden leder vil gøre i den situation: han forsøger at forene på tværs af det, der skiller.”

   Den dag, præsidenten siger noget andet, altså går til biddet mht. islam, har bin Laden nået sit mål, nemlig at sætte samtlige muslimer op mod resten af verden.

   Det er muligt, at den dag kommer, men indtil videre hedder strategien inddæmning og konkret bekæmpelse hvor muligt, f.eks. Afghanistan. At det så går ad H til i Pakistan er – indrømmet – et uoverskueligt stort problem.

 2. #Højlund

  Hvis du tror, du kan forene den islamiske med den vestlige og judæa-kristne verden, så er du mere naiv, end godt er.
  Har du lagt mærke til, hvordan kristne og jøder bliver behandlet rundt om i verden, hvor flertallet af indbygerne er muhamedanere?
  Prøv at se, hvad der sker i Irak. Der er muhamserne så fucked up, at de går løs på hinanden, når der ikke lige er en jøde eller kristen i nærheden til at gå løs på.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: