Stålmanden fra SF slår til igen!

Fili Safendal på stemmefiskeri

Fili Safendal på stemmefiskeri

Hvad var det? En komet? En flyvemaskine? Nej – det var jo bare varm luft!

Filli Saffendal vil, efter modigt at have udslettet radikal islam med den der demonstration, som han alligevel ikke rigtig “havde tid til”, nu gå efter at smadre rockerne.

SF: Jævn rockerborge med jorden

Offentliggjort 19.02.09 kl. 14:20

SF’s formand, Villy Søvndal, er klar med jernnæven for at få stoppet bandekrigen. Det er ikke nok, at der bliver indsat ekstra betjente på gaden. Der skal også gøres noget ved hovedpersonernes tilholdssteder.

– Rockerborgene skal væk – om nødvendigt nedrives fysisk. Det kan ikke passe, at der ligger rockerborge midt i et tæt beboet område med børnefamilier og ældre medborgere, siger Villy Søvndal.

Justitsminister Brian Mikkelsen har sagt god for, at 140 betjente for fremtiden skal mandsopdække rockere og medlemmer af indvandrerbander. En enhed på 49 mand skal alene operere i København. I Rigspolitiet mener man imidlertid, at konflikten først stopper den dag, banderne slutter fred indbyrdes. Villy Søvndal ser til med skepsis.

– Hvordan skal 140 betjente kunne berolige borgerne, hvis ikke engang politiet selv tror, at de kan stoppe bandekrigen, spørger han.

En kommentar fra Brian Mikkelsen:

SF har slet ikke forstået, hvad der foregår, når de kræver rockerborgene revet ned. Det siger justitsminister Brian Mikkelsen, som kalder SF for hykleriske.

– Jeg tror simpelthen ikke, de har forstået, hvad der foregår. For rockerborgene er jo ikke problemet. Der ved vi jo, hvor aktiviteterne er. Der kan vi bare tage ind og ransage dem konstant. Det, der er problemet, det er bandemedlemmerne, som lever på må og få og som færdes derude og skruppelløst slås med rockerne omkring hash- og våbenmarkedet, lyder det fra justitsministeren, som understreger, at “det at lukke rockerborgene betyder nul og niks”

Brian Mikkelsen har torsdag foreslået en bandeenhed i politiet på 140 mand, som skal fordeles i de politidistrikter, hvor problemerne er størst. Men det mener SF’s formand ikke er nok. De kriminelle skal også rammes på deres tilholdssteder. Og derfor skal rockerborgene jævnes med jorden. En håbløs idé fra SF, skyder Mikkelsen tilbage.

– Så godt som alt det, vi har gjort for at komme rockerne og banderne til livs, har SF været imod, så jeg kan slet ikke med ord beskrive, hvor hyklerisk det lyder, siger Brian Mikkelsen.

%d bloggers like this: