Har du først fundet ud af det nu, Jette?

Det siger noget om Sosserne, at en af deres topfolk har været så længe om at regne ud at Ritt er en led madamme med suveræn selvovervurdering. Det vidste de fleste af vi andre da i forvejen. Men eftersom Jette er en stemmesluger, vil Ritt’s Partei næppe få så mange stemmer til næste valg – hvis de gør, flytter jeg til Borre eller et andet hul i jorden.

180:

Socialdemokratisk stemmesluger: Ritt er en diktator
“Tidligere var det sådan, at indtil en sag var vedtaget, kunne man gå ud og drøfte den i befolkningen. Det må vi ikke længere,” siger den københavnske socialdemokrat Jette Bergenholz Bautrup, som Ritt Bjerregaard nu vil have ekskluderet fra partiet.

Socialdemokraten Jette Bergenholz Bautrup plejer at få mange stemmer, når der er valg til Københavns Borgerrepræsentation. Alligevel står hun nu til at blive ekskluderet af sit parti – og gruppen på rådhuset har allerede smidt hende ud. Årsagen er, at Ritt Bjerregaard ikke kan tåle modsigelse, mener Jette Bautrup selv ifølge Berlingske Tidende.

“Grunden til, at jeg bliver smidt ud nu, er, at vi skal have et opstillingsmøde. Og selvom Ritt har placeret mig nederst på listen, så er jeg altid den som får næstflest stemmer alligevel, så hvis jeg skal ud, er det nu,” siger Jette Bergenholz Bautrup til avisen og fortsætter:

“Hun kan vel sammenlignes med en diktator. Tidligere var det sådan, at indtil en sag var vedtaget, kunne man gå ud og drøfte den i befolkningen. Det må vi ikke længere. Vi må heller ikke tage ordet i Borgerrepræsentationen, med mindre vi er ordførere. Og når man har ringet til mig fra pressen, har jeg jeg skullet henvise til ordførerne. Også selvom jeg var enig med ordføreren.”

Socialdemokraternes gruppeformand i Borgerrepræsentationen, Jesper Christensen, har en anden forklaring på den forestående eksklusion:

“Jette har i mange år været dybt illoyal. Det er ikke nogen rygende pistol, men derimod en lang række sager gennem årene, hvor hun har udtalt sig imod partiets linje,” siger han til Berlingske Tidende.

%d bloggers like this: