Repatriering! Nu!

Berlingske skriver om “et enkeltstående tilfælde“:

To unge mænd er blevet idømt otte og seks års fængsel samt udvisning af Danmark for en påsat brand i et pizzeria i Bramming sidste år, hvor en 28-årig kvinde omkom. En tredje mand er blevet idømt to års fængsel. Det oplyser retten i Esbjerg til Ritzau.

Pizzariaets ejer, den 21-årige Mahwan Hashem, skal otte år i fængsel og bliver efterfølgende udvist til Irak. Brandstifteren, den 22-årige Abdullah Saad Al-Rofae, skal seks år i fængsel og bliver udvist til Irak, mens chaufføren, den 21-årige Swar Moustafa Mohamad Osman, får to års fængsel, men slipper for udvisning.

Hvorfor? Har vi ikke affald nok her til lands? Kender jeg Vestjyderne ret, skal han vist ikke lave en ny forretning i Bramming.

5 kommentarer

 1. Ud af landet med de kriminelle fremmede efter straf. Det er det eneste, som de kriminelle “kulturberigere” har respekt for.

 2. Ja, det skal vi bare have de fede klumper inde på Christiansborg til at fatte.

 3. Anna Lyttiger desværre har de ca 4 årige! aktiverings objekter i Folketinget ikke en skid at skulle have sagt, for vores frihed er desværre deponeret i EU og deres udpegede fortolkningsfrie ikke folkevalgte diktator EF dommere herredømmet!!
  Så de kriminelle ikke Danskere har flere rettigheder end os usle skatteopkrævede Danskere, der uhæmmet bare skal betale til de “tåltopholdte” EU borgere! der faktisk ikke er EU- borger, men ulovlige hundeluftere der gifter sig med alfonser og hvis de skal have livsvarigt ophold, så skal de bare planlægge at dræbe en tegner fra en avis og ellers nægte at forlade landet, for så går de demente bestemødre på banen for at få dem lovlig gjort eller også skal de besætte en kirke eller….
  Nej, jeg forstår sgu ikke logikken!!

 4. Ja, selvfølgelig har EU diktaturet 100% af ansvaret for EUrabien tilstandene i vores før så elskede Europa, men hvad læser man så i dag i avisen? Hurra!! Vaclav Klaus, Tjekkiets præsident, bruger EU formandsskabet på den helt rigtige måde og piller ved selve de søjler, der danner støttepillerne for dette mafia-fascistoide system. Han kritiserer således i dag i flere medier EU parlamentet for at være udemokratisk (!!) ved at ville gennemtrunfe interne beslutninger udenom de europæiske befolkningers vilje.

  Tusindtusindtusindtusind TAK, min kære Vaclav. Kunne den mand ikke få en hæderspris eller noget i dén stil? Grundlaget vakler under fødderne på halal-mafiabosserne og deres arabiske oliesheik-venner, bare der var flere som Vaclav. Og (endnu vigtigere) BARE der dog var flere der ville lytte til hans budskab. Tjekkiet er åbenbart et stolt land, der, i modsætning til visse andre, ikke ønsker deres lande omdannet til muslimsk tagselvbord.

  Meget sigende udvandrede flere af EU-fascisterne under hans tale. De bryder sig heller ikke om at høre sandheden, ligesom i øvrigt de fleste europæiske medier.

 5. Fra Irland, hvor de ser ud til at være faldet til EU-patten: (Var det den artikel du tænkte på?)

  “Hvis der er nogle, der er hyklere i denne sag, er det regeringen. Hvor vover de at kritisere Klaus for hans udtalelser. Da Sarkozy udtalte sig om det irske nej, var der ingen af dem, der brokkede sig. Det er åbenbart ok, at et stort lands præsident – og formanden for EU – kritiserer det irske nej i folkeafstemningen, men det er pludselig et brud på diplomatiske konventioner, når Klaus – en mand, der ikke har andet end ceremonielle beføjelser – respekterer det irske folks ret til at sige nej til en traktat, som de andre landes regeringer ikke turde sende til folkeafstemning,” siger den fremtrædende EU-modstander og tidligere europaparlamentariker Patricia McKenna i en samtale med Information. Hun deltog i mødet med Klaus.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: