Er Peter Lundin afstumpet?

Livstidsfangen Peter Lundin forlanger 100.000 kroner i erstatning fra Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard. Ifølge Lundins advokat, Peter Hjørne, har Pia Kjærsgaard krænket den firedobbelte morders ære ved at kalde ham for afstumpet i en udsendelse på TV 2 i november.

– Hun har kaldt ham “så afstumpet, som nogen kan være”. Det er en ringeagtsytring, og mod sådanne er alle borgere i landet beskyttet, siger Peter Hjørne til Ritzau.

Det er bestemmelsen i straffelovens § 267, der er i spil. Den forbyder, at man krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger. Og Peter Hjørne er ikke i tvivl

– Det er der helt notorisk tale om her, siger han. (læs: Det her er der penge i til min bankkonto)

OK, Peter Hjørne. Hermed kalder jeg Peter whatshisname psykopat og morder af den værste slags. Men mig kan du jo ikke få penge til din bank-konto ud af, man kan ikke barbere en skaldet. Jeg vil med god samvittighed kalde dig en opportunistisk nidding, som ikke har nogen idealer, men er villig til at være til salg for laveste fællesnævner, bare fordi du lugter penge.

Ser frem til et sagsanlæg.

Peter Hjørne:

Hvis du har en datter,
du er træt af,
så bortgift hend’ til P. Lundin.
Hvis han ikk’ sku være ledig,
så find en moderat musliiim.

Tak til Mikael for inspirationen 😀

9 kommentarer

  1. PB: Er der en ting, Peter Hjørne tror på, er det “Når pengene i kassen klinger, sjælen straks ud af skærsilden springer…”

  2. Mikael:

    [satire]Ja, han må siges at være moderat, siden han halal-slagtede sin kone inden for hjemmets fire vægge uden at kræve erstatning i pressen.[/satire]

  3. En ting er at slå ens egen familie ihjel skille dem af og putte dem i poser det er der sikkert mange der har tænkt på igennem tiden .
    Men at gøre det ved andres er bare ikke ok .

    Og at man så også vælge en motorsav bare for at svine lidt mere gør det jo ikke bedre .

  4. Mosemand – jeg må snart komme og besøge din gravballe. 🙂

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: