Politisk organisation, som støtter voldelige metoder

I aften klokken 19 kalder Venstres Ungdom (VU) i Århus til debatmøde. Men modparten er ikke en traditionel aktør i den politiske debat, og aftenens emner kommer nok ikke til at være miljøvedtægter eller trafikpuljer. For i ringens andet hjørne vil der stå repræsentanter for den århusianske nazi-gruppe, DNSB.

Mødet og den kommende dialog får særligt Enhedslistens folketingsmedlem, Per Clausen, op i det røde felt. (sic!!!) “Problemet er, at mødet kommer til at fungere som reklamefremstød for en politisk organisation, som støtter voldelige metoder. (AFA???) Dialogen er renvaskning af den organisation i Danmark, og det giver dem anledning til at fremføre deres synspunkter som en normal del af den politiske debat. Det er vi andre forpligtede til at møde med protest”, siger han.

Per Clausen: Smid ikke med sten, når du bor i et glashus.

Det første Per Clausens ytring får mig til at tænke på, er Enhedslistens SA, “Antifascistisk” Aktion (AFA), som garanteret vil stå for et par brådne pander i forbindelse med det demokratiske møde i aften. Bare et gæt. SUF har allerede anmeldt sin ankomst, og de går jo heller ikke af vejen for at “lave gang i’dn”.

Det andet er Enhedslistens nærmest flæbende klistrede admiration af islam – jo mere rabiate mullah’er, des bedre – samt af diverse kommunistiske latino-guerillaer (FARC etc.), som ikke går af vejen for at myrde en enkelt indianer-landsby eller to, og tage gidsler, som de tilbageholder i junglen i årevis – for ikke at tale om Hamas, PLO og Fatah, som også hører til kæledæggerne. Og så var der jo lige malingen på landets stasminister og udenrigsminister, som blev muliggjort af samarbejde mellem grupperinger på den yderste venstrefløj og Enhedslistens skrighals på tinge, som nu er blevet socialdemokrat, og derfor med profit har solgt en af sine tre ejerlejligheder.

“Politisk organisation, som støtter voldelige metoder ?” Det kan I selv være.

Jeg bryder mig mildest talt ikke om Jonny Hansen’s anskuelser, men han må da vel for hulen have lov at stille op til et møde, han er inviteret til. Enhedslisten har da også deres frihed til at stille sig op udenfor og råbe taktfaste slagord, bare det ikke bliver voldeligt (og det er der jo en vis tradition for, at det gør). Men Enhedslistens tolkning af ytringsfrihed går tilsyneladende derhen, at man må sige lige, hvad man vil, bare man er enig med dem.

Eller er Enhedslisten mon ved at lave et PR-stunt for DNSAB? 😉

Proportioner, tak.

Mere sjov med Per Clausen via Ursuppen

UPDATE: Sensation!

De venstreekstreme unge i Århus holdt sig i skindet, da nazi-leder Jonni Hansen i går var til debatmøde hos Venstres Ungdom.

Der var for megen opmærksomhed omkring arrangementet. Derfor, og KUN derfor turde de hellige SA’er (undskyld, AFA)’er ikke at acellerere til fysisk konfrontation, som de ellers plejer, og det er fint nok. Man skal ikke slå på folk, fordi de har andre holdninger.

Hvis man ikke kan vinde en debat uden klakører og voldsmænd, har man jo tabt på forhånd.

Så en cadeau til venstrefløjen for denne excellente tilbageholdenhed, selv om den var strategisk.

En kommentar

  1. Jeg mener, at den diskussion om det forestående møde er kørt helt op i det hysteriske felt.
    I stedet for nazisterne kunne man f.eks. have taget kommunister eller islamister.
    Så ville forhåndsomtalen ikke have været tilnærmelsesvis så hysterisk, men ingen tør vel påstå, at kommunister eller islamister ikke står for de samme forbryderiske anskuelser som nazisterne.

    falkeøje

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: