Karen Jespersen har da vist ramt en meget øm tå

Hun er aparte, så hun skal kanøfles…

Står det til S, SF og de Radikale, er Karen Jespersens dage som velfærdsminister talte, efter hendes angreb på Københavns kommune. (Angående brug af islamiske ekstremister som “rådgivere”. AL)

Velfærdsminister Karen Jespersens udtalelse om, at Københavns kommune samarbejder med muslimske ekstremister skaber så stor vrede i oppositionen, at alle partier med undtagelse af Dansk Folkeparti nu forlanger, at statsministeren sætter Karen Jespersen på plads. Socialdemokraterne vil have hende fyret.

– Sidst hun udtalte imod integrationsministeriet i forbindelse med den såkaldte antiradikaliseringsplan, gav statsministeren hende, hvad han kaldte det gule kort. Det naturlige nu vil vel så være, at han fyrer hende, siger socialdemokraternes integrationsordfører Henrik Dam Kristensen.

Ja, hvad kan oppositionen stille op? “Det er skam ikke KJ’s ord, vi har noget imod, men at hun tror hun er integrationsminister”, forlyder det, så man står nu på nakken af hinanden for at forsøge at få hende fjernet ved at kritisere procedurer.

Venstrefløjen er som sædvanlig fuld af løgn, det er KJ’s holdninger, de har et problem med, det kan de bare ikke knalde hende på.

%d bloggers like this: