Karen Thisted’s verdensbillede

Karen Thisted

Karen Thisted

I Karen Thisteds verdensbillede står Pia Kjærsgård i centrum. I forbindelse med politikernes rejse til De vestindiske Øer er det selvfølgelig Pia Kjærsgaard, som er roden til alt ondt. De 16 andre politikere taler hun ikke om. Dette indlæg er iøvrigt kun et af mange eksempler på hendes sygelige Kjærsgaard-monomani.

Der skulle have været 17 personer med i 9 dage, og prisen var 450.000 kr. Det bliver 2941 kr. pr. person pr. dag (tak til Frank Larsen for korrektion af tallene).

Dette får gimpen til, at Pia Kjærsgaard nu endelig (bemærk den slet skjulte skadefryd) er blevet pamper, ligesom alle de andre.

Gad vide, hvor mange bilag man kunne hive op af fr. Thisteds regnskaber? Mon aldrig hun har fået frynsegoder? Men det er selvfølgelig irrelevant…

Karen Thisted minder kraftigt om Jørgen Poulsen, som også får flere ansigts-spasmer end normalt, når han hører ordene “Dansk Folkeparti” eller “Pia Kjærsgaard”.

Jeg fristes til at stille spørgsmålet: Tror Karen Thisted, at vi er idioter?

Fra EB

JEG VED GODT, at Pia Kjærsgaard har meget stor opbakning i Danmark, og at hendes støtter elsker hende, for hver gang jeg nærmer mig en kritik af hende i den almindelige debat, bliver jeg skældt ud på nettet, i læserbreve og på gader og stræder.

Det er værre end at sige noget negativt om dronning Margrethe.

Hun er elsket, fordi hun taler det, vi i gamle dage godt turde kalde ‘den lille mands sag’. Mennesker, der ofte føler sig trådt på af samfundet, og som i vid udstrækning mener, at al ulykke i landet skyldes indvandrere og flygtninge –i hvert fald alle med muslimsk baggrund, der nasser på vores samfund.

PIA KJÆRSGAARD ER en meget dygtig formidler af sine budskaber, og hun har hidtil undgået de helt store skandaler med hensyn til misbrug af skatteborgernes penge. Det er ikke hende, der drikker 20 snapse og fem fadøl med Søren Pind.

Men så gik det galt i denne uge!

Aldrig har jeg set et samlet antal politikere med den erfarne Pia i spidsen klare sig så dårligt, som da kulturudvalget på 17 mand blev afsløret i at være på vej på en ni dages luksusferie i henholdsvis New York og De Vestindiske Øer til 450.000 kr.

Hvor dumme tror de, vi vælgere er? Hvad foregår der inde i de menneskers hoveder?

PIA KJÆRSGAARD, der er sådan efter andre, må nu være faldet i det hul, mange politikere styrter ned i –og det er hullet, hvor de tror, at de kan tillade sig alt, og at der hersker andre moralske regler for dem end for den almindelige befolkning.

Aldrig mere kan jeg tage det alvorligt, når Pia Kjærsgaard raser over misbrug af skatteborgernes penge! Aldrig mere kan hun tillade sig at kaste den første sten, uden at hun vil få modspørgsmålet: ‘Hvad med dig selv?’

Også selv om hun kommer på bedre tanker. Det er næsten værre!

Det betyder, at hun virkelig har jokket i spinaten, da hun tilsluttede sig pamperrejsen, som hun i stedet burde have standset.

5 kommentarer

 1. Karen Thisted må være det , som kaldes et
  medie stunt.
  karen Thisted og Margrethe Auken har drukket af samme visdomskilde.
  Til stor skade for os andre.

 2. Nu vil jeg da ikke håbe, at Karen Thisted synes, at jeg skælder hende ud, jeg vil såmænd bare give hende et godt råd:
  Karen, selv om du er oppe i alderen, er det aldrig for sent at lære noget om virkeligheden. Men det bør du ikke give dig i kast med. Du vil blive ulykkelig over alle de spildte år. Nej bliv du hellere i dit trygge dukkehjem.

 3. “Der skulle have været 17 personer med i 8 uger, og prisen var 450.00 kr. Det bliver 3009 kr. pr. person pr. uge.”

  Nu var det ikke i 8 uger, men i 9 dage.
  Det giver en personpris på 26.470,59 eller en dagspris pr. person på 2941,18.

  I øvrigt kritiserer KT ikke kun PK – omend i særdeleshed – men også flere andre fra kulturudvalget for manglende realitetssans.

  Og nu bliver sagen helt mørklagt.

 4. OK, I stand corrected. Retter tallene i indlægget.

  KT går dog fra første sætning – og resten af artiklen igennem – direkte efter PK’s strube. Man må da håbe, at hun nu føler sig bedre tilpas, men jeg tvivler.

  Hun kan KUN se PK, alt andet forsvinder i en neural eksplosion. Det er det, man også kalder tunnelsyn, og tunnelsyn opstår for det meste, når binyrerne sprøjer adrenalin ud i kroppen.

  Kronisk PMS gør det heller ikke bedre.

 5. Den nuværende trafikminister skulle hun efter mainstreammedierne have været blevet rådgiver for, mens han var fødevareminister og lavede kæmpeskandale.

  Hun ville muligvis kunne rådgive et plankeværk.

  Hun bor på rådhuspladsen og har meget lang karriere bagved i DR.

  LUR MIG OM IKKE HUN SELV SKULLE HAVE VÆRET MED.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: