Global opvarmning – igen

Guru Banana, take us to nirvana

Guru Banana, take us to nirvana

Fra JP:

Det meste af landet bliver ramt af sne og frostvejr i denne uge. Især i weekenden kan danskerne ifølge DMI forvente snefyldte kælkebakker.

Glatte veje, kolde vintermorgener og kridhvide haver. Det er, hvad danskerne kan forvente at vågne op til i denne uge. DMI oplyser mandag formiddag, at de sydøstlige dele af landet kan forvente, at snevejret begynder allerede i morgen:

“Syd- og Østdanmark bliver ramt af snevejret tirsdag, men hen ad ugen vil det brede sig til det meste af landet,” siger Jørn Thomsen, vagthavende ved DMI til jp.dk.

Kold uge
Temperaturerne vil hele ugen ligge omkring frysepunktet om dagen, mens vi kan forvente op til fem graders frost om natten. Især i den kommende weekend kan der blive brug for varme huer og tykke vinterfrakker:

“Det tyder på, at vi får en rigtig kold weekend. Men det afhænger selvfølgelig stadig af skydækket, for hvis vi får mange skyer bliver temperaturerne lidt højere,” siger Jørn Thomsen fra DMI.

Jyderne får mindst sne
DMI kan endnu ikke forudsige præcist, hvor mange centimeter sne danskerne kan forvente på kælkebakkerne.

“Men jo længere mod sydøst man befinder sig, jo mere sne kan man forvente. Hen ad torsdag og fredag vil det meste af Danmark dog have oplevet sne eller slud,” siger Jørn Thomsen.

4 kommentarer

 1. Desvære er det sådan gobal opvarmning ikke nødvendig vis give os varmere vejr. Faktisk vil det give os mere ustadig vejr. Vejret er IKKE det samme som klimaet. Og at temperature pt stiger er vist sikkert nok, hvorfor den stiger og hvad det kommer til at betyde (Udover mere extremt vejr i alle retninger I DK) er hvad ikke ved.

 2. Den globale opvarming er nu også skyld i de australske påsatte brande (har jeg netop læst)?
  Gad vide om det er den globale opvarning, der er skyld i de københavnske containerbrænde. I så fald skal vi da have gjort noget ved det med det samme…

 3. Temperaturen er faldet med 0,1 grad de sidste 10 år (hvor der virkelig var damp på verdensøkonomien og derved produktionen og CO2 udledningen).

  Der er ikke kommet mere ekstremt vejr set over de sidste 100 år, der bliver bare reporteret mere om det.

  For 20 år siden sagde klimaforskerne at vi bevægede os hastigt med en ny istid pga. forureningen. Jeg er spændt på næste bud?

  Hvis vi virkelig har et forureningsproblem, kan vi kun lappe på symptomerne. Hovedproblemmet (kilden) er jo overbefolkningen. OG hvor er der høj befolkningsvækst? Sjovt nok i de muslimske lande! Så fordi de har positiv befolkningsvækst og vi har negativ, skal jeg fryse i min stue og lade V8’eren stå? Nixen biksen!

  Men derfor kan vi jo godt passe på miljøet og forbruget.

 4. Naturligvis er det global opvarmning der er skyld i container brande i København. Hvordan kunne det eller ske med så mange freds elskenen folk omkring?

  Spøg til side. Det jeg vil frem til her er at vejret og Klimaet ikke er det samme. vejret “støj” på klimaet.

  Anyways så kan jeg komme på mange andre grunde til at skære ned på olie forbruget. Startende med at vi ikke skal sende flere penge til hverken saudierne eller Norge. Så er der de lokale ting så som dårlig luft, partikler (fra diesel biler) osv

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: