Muhamedanske excorsimer

Sur Djinn

Sur Djinn

Fra Wikipedia:

I Islam beskrives en djinn som et væsen med fri vilje, skabt ud af ild af Allah. I koranen bliver djinn nævnt flere steder, og Sura 72 omhandler specifikt djinn.

Djinn minder om mennesker, på den måde at de har evnen til at være gode eller onde, de gifter sig, spiser og dør. Samtidigt er de normalt usynlige for mennesker, kan skifte form, besidder langt større styrke og lever meget længere. Djinn kunne dog blive kontrolleret af magi, indtil Gud ophævede magien på jorden for årtusinder tilbage. For at forklare djinn i en mere forståelig måde, kan man forklare det således, “de lever i et parallelt univers til vores, dog kan grænsen imellem os og den anden verden brydes” (ved magi).

Ifølge Koranen havde kong Salomon (Suleiman) også djinn i sin hær, han besad nemlig evnen til at tale med alle væsner, deriblandt også djinn.

Efter oversættelsen af Aladdin fra Tusind og Én nat, er djinn i Vesten mest kendt som Lampens Ånd, der opfylder ønsker for de, som gnider på den.

Djinnerne har stadig stor magt i år 2009, ser det ud til:

Reklamer

2 kommentarer

  1. Første video, skræmmende i sit dæmoniske had mod jøder, vesten. På den måde kan man få et helt folk ‘besat’ så de opfører sig som onde djævle. De 2 andre er blot skræmmende på en humoristisk måde. Hvorfor er det ofte kvindelige djin’er? Er det fordi kvinder er kimen til alt ondt i Islam. Jeg forstår udmærket manden på den sidste som efter 10 minutters messen og utallige gentagelser af samme ord kommer i spasmer og lader den 1970 år gamle kvindedjin, der åbenbart er forelsket i ham, komme ud af sin krop! Helt ufatteligt roligt sidder manden på sofaen og betragter dette skuespil. Jeg havde engang en nyimporteret pakistansk ansat som også fortalte om, hvordan han havde været besat af en ond kvindedjin der søgte at slå ham ihjel. Ved nærmere udspørgen viste det sig at han i samme periode havde haft tyfus og høj feber.
    Tak for gyset Anna!

  2. Gys,grin og suk

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: