Adelen bekymrer sig om den stigende vold i samfundet

Hvad er årsagen til den stigende vold i samfundet? For denne adelsdame ligger svaret lige for, og det har ikke noget med religion at gøre, og slet ikke med sukkersøde børnefilm som nedenstående, vel???


Vold på tv er stadig skadelig

Unni Bille-Brahe, Hårby

I begyndelsen af 1980’erne gennemførte både Ældre Sagen og Egmont Fonden såkaldte fremtidsstudier, der bl.a. beskæftigede sig med det stigende tv- og videoforbrug.

Allerede dengang var der enighed om, at »der foreligger overvældende videnskabelig dokumentation for, at vold i tv- og video-programmer har en skadelig virkning:

Både angst, ændret oplevelse af den sociale omverden, tilvænning til vold og direkte tilskyndelse til vold« (Næste Generation, Egmont Fonden 1984, s. 150).

På tide at tænke sig om
Det ser ikke ud til, at konklusionen har gjort det store indtryk i medieverden.

Men med TV Nyhederne 2/2 om stigning i vold og hærværk i frisk erindring, var det måske nu på tide at begynde at tænke sig om?

coatofarms-bille-brahe

Bille Brahe's våbenskjold

Kære Unni Bille-Brahe. Den stigende vold i Danmark skyldes IKKE vold i film, men de arabere, som i hobetal er blevet importeret hertil. Disse mennesker foragter Danmark, demokrati, tilbeder Hitler og lader deres drenge begå kriminalitet (voldtægt, røverier, drab, narkohandel, hærværk, nedbrænding af institutioner, trusler mod embedsmænd i funktion, terror på vore hospitaler etc., etc.) mod os “etniske danskere” uden konsekvenser. Det har Matrix, Tarantino, John Wayne og Anthony Hopkins intet at gøre med.

Jeg ved ikke, om du desuden kender til begrebet shahada? Mange af disse børn ender før eller siden i vestlige lande som “stakkels, forfulgte flygtninge” med den ideologiske baggrund, du kan se i klippet nedenfor, og det er DEM som står for den øgede vold i samfundet, tillige med typer som du selv, som i 30-40 år har apologiseret kraftigt for nazi-ideologien islam under “humanismens” varemærke.


Da jeg var ung, ryddede et knivstikkeri forsiden på alle landets aviser med typer, som ellers er forbeholdt Jesu Genkomst, i dag gider pressen knap at skrive om det (hvis, så ofte i en underrubrik på side 17), måske fordi det i langt størstedelen af tilfældene er islamtroende, som er det kriminelle element (politisk korrekthed), eller måske fordi indvandringen har nået et niveau, hvor knivstikkeri og skyderier er blevet hverdagskost.

Her er lønnen for jeres evindelige venden det blinde øje til Islam for ikke at blive smidt ud af “det gode selskab”, nemlig de samme typer, som op gennem 30’erne og næsten til maj 1945 sleskede for det tyske regime, og derefter gennem 60-erne til 90’erne kastede sig i armene på kommunistiske rædselsdiktaturer. Efter kommunismens sammenbrud har i så skiftet kommunismen ud med islam.

Totalitære styreformer er så behagelige  for folk, som ikke gider tænke selv, og vil have alt reguleret for sig.

Men det selskab skal man vel være medlem af for at blive “ekspert” på KVINFO.

5 kommentarer

 1. Japan er et meget fredeligt samfund med en film og tegneseriekultur der begge er præget af ekstrem vold.

  Nogen mennesker har bare sværere ved at skelne mellem fakta og fiktion end børn.

 2. Det var jo det samme i 50’erne med “kulørte blade” (tegneserier), i 60’erne var det rock-musikken, som fordærvede ungdommen, specielt Beatles, og fra 80’erne til i dag er det computerspillene, der må stå for skud – og filmindustrien.

  Der er altid en masse hattedamer m/k, som ved, hvad der er bedst for alle andre, og vil indføre lovgivning imod det for at “løse problemerne”.

 3. Hvis der var “nosser” i de beskyttende og anklagende hattedamer og hovedaffaldssækkeklædte hattedamer, same shit! så ville de forbyde iSLAM, kilden til menneskeskabt fordummelse og zombie agtige barbarier.
  Bekæmp volden= bekæmp iSLAM
  Enkelt!

 4. Li, altså – hvor er du dog politisk ukorrekt! Knuz herfra! 😀

 5. Vi har alle en baggrund, som vi er født til. Det er dårlig stil at hænge folk ud pga. den. Damen brugte ikke nogen adelige titler. Skal hun tage navneforandring til Jensen før vi er tilfreds?

  Jeg er for så vidt enig i at den enorme mængde vold i tv med videre er skadelig. Volden er ekstremt udpenslet og æstetiseret. Det er en meget syg tendens.

  Men jeg tror det værste er f.eks. nyhedsprogrammerne samt den dårlige samvittighed, som meningsdannerne altid spiller på. At angribe menneskets åndelige sundhed er også vold.

  Hvad angår Japan, så er de netop meget gode til at skelne. De har vold i tegneserier og tegnefilm, hvor det er klar fiktion. Det er naturligvis uskadeligt og måske endda gavnligt.

  Her i vesten har vi derimod vold ad libitum i tv-avisen, spillefilm m.v.

  Danske film og dramaproduktioner handler altid om to ting: livet er forfærdelig trist, og samfundet er uretfærdigt.

  Der er total mangel på positive værdier.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: