Global opvarming anno 2009

Isbjørnene smelter...

Isbjørnene smelter...

Meteorologer advarer om udbredt sne, der vil skabe problemer for vej- og lufttrafikken i det vestlige Europa mandag. Storbritannien kan vente mere sne end der er set i landet i mange år.

Altimens en koldfront bredte sig over Storbritannien, meldte vejrtjenesterne i London og det sydøstlige England om, at man forventer fem til 10 centimeter sne og op til 15 centimeter enkelte andre steder.

– Sidste gang en sådan omfattende sne ramte Storbritannien var i februar 1991, siger meteorolog Chris Almond.

I Frankrig ventedes snevejret at ville ramme landets nordlige regioner natten til mandag, og alle 32 franske departementer er blevet sat i orange alarmberedskab, oplyser Meteo-France, det franske meteorologiske institut.

De franske luftfartsmyndigheder, DGAC, har opfordret luftfartsselskaber til at reducere deres afgang med 30 procent mandag fra Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris.

Allerede søndag skabte snefald vanskeligheder for trafikken flere steder i Spanien, blandt andet i hovedstadsområdet, hvor to motorveje en overgang måtte lukkes.

2 kommentarer

  1. Ja det varer ikke længe før CO2 udledningen er årsag til en nærtstående istid med dertil katastrofale følger. Faktisk er det blevet 0,1 grad koldere målt på en 10-årig periode. Kan vi ikke sende disse klimaeksperter ud og skovle noget sne?

  2. Nej, nejda – Nordpolen er jo ved at smelte, så vi skal være solidariske og beholde vores sne intakt! Ellers går verden under. 😉

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: