Geder do lige?

En biltyv i Nigeria er mistænkt for at have forvandlet sig til en ged ved hjælp af sort magi for at undgå at blive anholdt. Geden er nu i politiets varetægt.

Mææææ!

Mææææ!

Geden blev tilbageholdt og bragt til politiet i Kwara-regionen i det vestlige Nigeria af en gruppe ophidsede borgere, der er overbevidste om, at der gemmer sig en forbryder i den lille geds krop.

Geden blev fanget, da et privat vagtværn greb to bevæbnede biltyve på fersk gerning i at stjæle en Mazda 323. Det lykkedes den ene tyv at flygte, hvorimod den anden efter sigende forvandlede sig til en ged for øjnene af den forfølgere.

Skal bevises videnskabeligt

»Vi kan ikke bekræfte historien, men vi har geden i vores varetægt. Vi kan ikke basere vores informationer på overtro. Det skal bevises videnskabeligt, at et menneske kan forvandle sig til en ged, « oplyser talsmand Tunde Mohammed fra politiet i Kwara til nyhedsbureauet Reuters over telefonen.

Troen på sort magi og troldomskunst er stadig voldsomt udbredt i visse dele af Nigeria, der er Afrikas folkerigeste land.

Var det ikke noget at lave studierejser i sort magi til Nigeria, målrettet mod feministforeninger, UFO-tallerkner og folk med Kados-tendenser? Og tage Ritt Bjerregaard med under armen?

%d bloggers like this: