Autonome – nu med politimordere

A propos røveriet på Antvorskov…???

En græsk politimand er i livsfare, efter at ukendte gerningsmænd tidligt i morges affyrede en række skud mod politiets vagtpost foran kulturministeriet i Athens centrum, oplyser græsk politi. Myndighederne ser tegn på, at et af landets farligste ekstremistgrupper på den yderste venstrefløj er begyndt at være aktiv igen i forbindelse med den omfattende uro i landet i den seneste tid.

Ifølge myndighederne blev der anvendt en særlig ni millimeter maskinpistol ved angrebet tidligt på morgenen. Samme våben er blevet brugt ved et tidligere angreb i Athen af den stærkt venstreorienterede gruppe Revolutionær Kamp, som også sendte en raket mod den amerikanske ambassade i 2007.

– Dette er en gruppe, som klart går efter at dræbe politimænd, sagde den græske politichef Vassilis Tsiatouras.

Den 21-årige politimand blev alvorlig såret, da han blev udsat for et skudangreb under en patrulje. Angriberne brugte et Kalashnikovgevær, en maskinpistol og en granat. Politimanden blev hårdt såret af skud i brystet og maven.

Politiet anholdt omkring 40 personer i Exarchia-kvarteret, hvor en gruppe unge sidste måned gik amok, efter at en 15-årig teenager døde af politiskud.

%d bloggers like this: