Schulstad – en weekendbetragtning

Fra Fri.dk:

Har du købt Schulstad rugbrød inden for de seneste par dage , så lad være at spise det, da der kan være små metalstykker i brødet, som stammer fra et brud på en skæreklinge i produktionen hos Schulstad.

Fredag morgen tilbagekaldte Schulstad i samarbejde med Fødevarestyrelsen rugbrød fra detailbutikker over hele landet. Fra rugbrødsproducenten lyder det således:

”Schulstad har fundet metalstykker i tre poser af produktet Levebrød Kernegrov. Af hensyn til forbrugernes sikkerhed har vi valgt at tilbagekalde alle produkter, der kan være berørt.”

Af hensyn til Schulstads kunder, har Anna Lyttigers paparazzi-field-team været på besøg på Schulstad’s udviklingslaboratorier, for at se hvordan man laver dette specielle fyld:

2 kommentarer

  1. Personalet i Schulstad’s produktion består efterhånden af 75 pct. pakistanere og andet islamisk “godtfolk”, men kunne godt få den tanke, at man bevidst har glemt at udskifte klingen!

  2. Nu synes jeg grisehandleren strammer den. Næh, jeg tror det er etniske sjællændere der står bag. De er som bekendt ikke så flittige og ansvarsfulde på arbejdspladsen. Set fra Jylland er de orientalske, rent geografisk.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: