Mere om retten til selvforsvar

fra 180Grader:

Det står skidt til med kriminalitetsbekæmpelsen i Danmark i disse år. En af grundene er, at politiet gør for lidt ved det. En anden er, at politikere som Karsten Lauritzen holder fast i forbud, der forhindrer, at almindelige og ordentlige mennesker kan tage over, hvor politiet svigter. Forbudet mod videoovervågning mellem bygningerne i en boligforening er ét eksempel på det. Et andet er forbudet mod, at lovlydige borgere må eje våben. Det har som resultat, at borgerne er helt forsvarsløse, når forbrydere, for hvem det jo ikke betyder noget, om de overtræder loven, tropper bevæbnede op. Et tredje eksempel er forbudet mod, at berøvede butikker må offentliggøre overvågningsbilleder af røverne, så disse ikke alene bliver nemmere at finde, men også bliver udstillet til spot, spe og skam for alle, der måtte kende dem.

5 kommentarer

 1. Det værste er, at hjemmerøverier er blevet en hverdagsforeteelse, og at borgerne ved lov er forhindret i at skyde sig fri af gerningsmændene.
  Det er ikke bare skændigt, det er diskriminerende.

  falkeøje

 2. Jeg har et koben og et par køkkenknive, de falder ikke ind under våbenloven, men jeg garanterer for, at folk har respekt for en vred dame med et koben i hænderne.

 3. Hvis du tillader dig at bruge disse redskaber, så bliver du formentlig tiltalt for, at du har øvet unødigt vold, ligesom den københavnske urmager.
  Den sag må aldrig glemmes, den skal holdes op som et afskrækkende eksempel på en fuldstændig forkvaklet retsopfattelse til evig tid.

  falkeøje

 4. Hellere en fængselscelle end en kiste.

 5. […] Det jeg undrer mig over er, at nogen tror, at bare de har et våben, så skal forbryderne eddermagemig nok få! Ha, hvor skal de få blæst knoppen af da! Går der ikke lige vel meget Battler Britton i den for jer? […]

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: