Autonom-star bliver sosse

De må være fuldstændig desperate i Staunings gamle parti. Det er grotesk. Mildest talt:

Enhedslistens tidligere stjerne, den nu 31-årige Pernille Rosenkrantz-Theil, har ifølge Politiken meldt sig ind hos Socialdemokraterne.

I dag raser Pernille Rosenkrantz-Theils gamle forbundsfæller på den ekstreme venstrefløj over hendes højredrejning.

“Det viser jo bare hvor magtliderlig folk kan blive og hvor afhængige af den magt og plads i rampelyset man kan blive,” skriver en bruger ved navn “søren autonom” på de autonomes foretrukne internetfora, anarcho.dk.

“Hun var utilfreds med rascisme og meldte sig derfor ind i endnu mere rascistisk parti…er det det? Fuck it,” lyder det fra brugeren “Ninjaskrald”.

“Fuck dig, Pernille – der har aldrig været meget andet end pondus i din politik, og nu opgiver du totalt ævred,” mener brugeren “Tias”.

Men holdningerne tager hun med:

“Jeg har ikke en skid at undskylde. Som tingene stod på det tidspunkt, var min vurdering af sagen rigtig,” siger Socialdemokraternes nye medlem Pernille Rosenkrantz-Theil om dengang i 2003, hvor hun bakkede op om to venstreekstremes malingkast på Anders Fogh og Per Stig.

Men det er skam helt i orden, siger Sass-Larsen:

Pernille Rosenkrantz-Theil behøver ikke tage afstand fra sin tidligere lovprisning af malingangrebet på Fogh for få lov til at stille op til Folketinget for S. Sådan lyder det fra den Socialdemokratiske partitop efter Rosenkrantz-Theil har meldt sig ind i S.

”Hvad folk tidligere har sagt, og ment og gjort, må folk selv om. Det skal jeg ikke blande mig i,” siger politisk ordfører Henrik Sass Larsen

%d bloggers like this: