Holdtdakæftmand & Englebræck®

Oh, President, Help (B)us(h)

Oh, President, Help!

[UPDATE (28.11.): YOUTUBE HAR UDEN VIDERE BORTCENSURERET VIDEOEN (læs mere her på Humanisme.dk) DERFOR ER DEN NU UPLOADET VIA BLIP.TV OG ER ATTER ONLINE PÅ PANHUMANISM.COM:]

Ja, ytringsfriheden jo ikke blevet krænket. De HAR haft deres 15 minutters internationale hystade-berømmelse. Men den gang løgn og sludder, som satanisten og skabsislamisten har brygget sammen, burde have haft lov at stå, så man kan se, på hvilket niveau tåberne bevæger sig, så vi her på Anna Lyttiger vil støtte dabserne i at få deres selv-latterliggørelse til åben beskuelse for den undrende verdensbefolkning.

Mere af den slags, drenge, vi trænger til noget at grine af – det øger livslængden.

UPDATE: Til alt held for de to loonies kan man nu se videoen på Uriasposten. 😀

UPDATE: Bloggen Konflikten.dk har mere, og siger alt det, jeg ville have sagt hvis jeg var bedre til at formulere mig.

Læs det hele:

For det fjerde viser videoen endnu engang den mærkelige dobbeltmoral, som alt for længe har domineret den ‘humanistiske’ stemme i den offentlige debat. Engelbreth og Holdt prædiker dagligt ‘dialog’ og ‘forståelse’. Men det er tydeligt, at de ikke selv har forstået det mindste af, hvad DF er for en størrelse, ej heller har været i nogen særlig dialog med deres vælgere. Det er åbenbart kun muslimer, man skal have forståelse for. Nationalkonservative fortjener ikke samme behandling.

Hvis de to meningsmagere kendte lidt til DF, ville de jo vide, at partiets succes i høj grad er en reaktion på, at deres vælgere i årevis er blevet belært og talt ned til af fine veluddannede herrer med de rigtige meninger. Alligevel bilder Engelbreth og Holdt sig ind, at Obama i sit dyre jakkesæt kan ændre den almindelige DF-vælgers holdning til danske indenrigsspørgsmål.

2 kommentarer

  1. Godt gået Anna,
    selvfølgelig skal tumper og brøndpissere da også nyde godt af ytringsfriheden!
    Hvem moderer You Tube?

  2. Det gør brugerne – til en vis grad. Ellers er det YouTube som bestemmer, om noget er vanvittigt nok til at blive liggende – eller vanvittigt nok til at fodre makulatoren med. 😀

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: